Mi értelme tanulni?
Semmi értelme. Az általános és közép iskolai tudásnak semmi haszna. Én is kitűnő tanuló voltam, egyetem vegyészmérnökként végeztem, most nettó 130 000 forintot keresek. A megszerzett általános tudásnak sem veszem semmi hasznát.
Már bánom, abszolút semmi értelme nem volt tanulni.
"A tudás hatalom, elég szomorú"
Nagyon sokat érek vele hogy tudom mikor halt meg II. Ulászló. Mikor be kell fizetni a rezsit, nagyon hasznos egy képesség.
Abba tényleg igazad van,hogy kitörölheted a irodalommal meg a törivel a valagadat, a rajzzal,énekkel együtt.
Hiába tudod miért döglött meg ULászló ha közben meg rezsit kell fizess,meg lakhatsz egy lukban nem tudsz nyaralni,bulizni menni mert pénzt nem az adja,hogy Ady Endre verseit kitéve betéve tudod,abból nem veszel Audit,meg ruhát,meg nem lesz tőle 1 millió a nettód.
Az ALKALMAZOTT tudás ami hatalom.
Ami kellene szerintem:
- Matematika orrba szájba
- Informatika orrba szájba
- Vállalkozói gondolkodás tanítás
- Önéletrajzírás
- Tárgyalástechnika
- NYELVEK
* Utolsót hangsúlyozom a legfontosabb,mert tudhatod te a sok majom lúzer költő verseit,ha nem tudsz idegen nyelven tárgyalási szinten,kitörölheted. Meg irodalomból ha már tanulunk akkor Brian Tracy,Kiyosaki, Andrew Carnegie,Rockefeller ezekről az emberekről kellene olvasni meg tanulni.
Nem a sok nyomorult író,költő elvont lelkinyomorék sebnkiháziktól akik max annyit tanítanak nekem meg,hogy ha egy nő kikosaraz akkor vége az életednek(tehát legyél NEEDY antiférfi gyökér lúzer),és írt rá egy förtelmes verset.
Gratulálok hozzá,egy Brian Tracy műből picit többet profitálsz és nem 130.00 szánalmas nettóért fogsz robotolni(ennyiért programozóként a szempillánk nem rebben meg.)
Olvastàl egyàltalàn bàrmit tõle?
Vagy csak hallottad,hogy tesód haverja baràtnõjének a szobatàrsànak az ismerõse szerint nem jó?
De egy Kõszívû ember fiai az tényleg hozzàtesz,hogy sikeres legyél ugye?
Biztos attól olyan sikeres Donald Trump is meg a CEO-k is.
Tudod a nagy emberek mind mind olvasók és mind màs sikeres ember mûveit bújja vagy szakma dolgokat.
Akkor õk is hülyék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!