Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fel lehet valahol jelenteni a...

Fel lehet valahol jelenteni a tanárt? Hol?

Figyelt kérdés
Az infó tanárnak szó szerint valami baj van az agyával. Most untam meg amit csinál. Fel szeretném jelenteni
2018. máj. 12. 05:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elso lepesben az igazgatonal.
2018. máj. 12. 05:51
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Esetkeg ha elmondanád hogy mi bajod van veke, akkor válaszolni is könnyebb lenne.
2018. máj. 12. 07:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy megúntad, mit csinál, anem biztos, hogy az ő agyával van baj.

.

Nem konkrét kérdésre miért vársz konkrét választ?

Lopásért, hamisításért, gyilkosságért a rendőrségen jelentsd fel.

2018. máj. 12. 07:17
 4/12 A kérdező kommentje:

Azért mert fogytékos . Szó szerint

Nincs tanárhoz való tudása. Minden oráján bent vagyok és dolgozok erre megbuktatott egy egyessel mert h szerinte sokat lógok. Ja..egy hétel előre beirt hiányzónak mert pikkel rám

Barátnőmet le r*b*ncozta csak mert segítséget kért orán. Emellet semmit se tanít. És beirt nekem egy szaktanárit csak mert azt mondtam az osztálytársamnak h ez a suli egy szar. Multkor letörölte a munkám a gépről h ne tudjam bizonyítani hogy rendesen dolgoztam..jaa és a naplóba a hivatalos naplóba odairta a viselkedésem alá hogy vajda cigány csak mert kikéretszkedtem wc re.

Meg ülünk orán..sétálgat..erre egyszer csak teljes erővel bele vert a falba elkezdett röhögni makd mikor megkérdeztem mi a baj beirt egy egyest

2018. máj. 12. 07:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi az a vajda cigány? :D nem fordítva mondják?
2018. máj. 12. 08:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Igy irta be. Ne engem kérdezz. Csak megnéztem a jegyeimet ez meg azt irta oda
2018. máj. 12. 08:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szóljatok az igazgatónak. Csoportosan panaszt kell rá tenni és elmondani, hogy miket csinál.
2018. máj. 12. 09:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Szoltunk és ez volt a válasza: hát nem rudok mit csinálni..nincs másik info tanár. Köss kompromisszumot
2018. máj. 12. 09:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Emiatt nem tudod feljelenti, nem követett el bűncselekményt, szabályysértést :)

Az igazgatóval kell beszélni, esetleg a szülőkkel együtt.

2018. máj. 12. 09:58
 10/12 A kérdező kommentje:

A feljelentést úgy értem hogy egyszerűen nem felel meg a tanári kötelességének, és kivizsgálást lehetne indítani.

Az lenne a cél hogy kirugják

2018. máj. 12. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!