Fel lehet valahol jelenteni a tanárt? Hol?
Attól, hogy megúntad, mit csinál, anem biztos, hogy az ő agyával van baj.
.
Nem konkrét kérdésre miért vársz konkrét választ?
Lopásért, hamisításért, gyilkosságért a rendőrségen jelentsd fel.
Azért mert fogytékos . Szó szerint
Nincs tanárhoz való tudása. Minden oráján bent vagyok és dolgozok erre megbuktatott egy egyessel mert h szerinte sokat lógok. Ja..egy hétel előre beirt hiányzónak mert pikkel rám
Barátnőmet le r*b*ncozta csak mert segítséget kért orán. Emellet semmit se tanít. És beirt nekem egy szaktanárit csak mert azt mondtam az osztálytársamnak h ez a suli egy szar. Multkor letörölte a munkám a gépről h ne tudjam bizonyítani hogy rendesen dolgoztam..jaa és a naplóba a hivatalos naplóba odairta a viselkedésem alá hogy vajda cigány csak mert kikéretszkedtem wc re.
Meg ülünk orán..sétálgat..erre egyszer csak teljes erővel bele vert a falba elkezdett röhögni makd mikor megkérdeztem mi a baj beirt egy egyest
Emiatt nem tudod feljelenti, nem követett el bűncselekményt, szabályysértést :)
Az igazgatóval kell beszélni, esetleg a szülőkkel együtt.
A feljelentést úgy értem hogy egyszerűen nem felel meg a tanári kötelességének, és kivizsgálást lehetne indítani.
Az lenne a cél hogy kirugják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!