Hogy illeszkedjek be gimibe? Tobbi lent!
Nagyon sokan jönnek úgy gimibe, hogy addig ők voltak a "fura, jó tanuló, csodabogarak" az osztályban, akik nem találták a helyüket. A gimi már teljesen más, és ha nem nagyon feltűnően fura vagy irritáló a viselkedésed, nem fognak kiközösíteni.
Add önmagadat! Tényleg, ez az egy titok van. A lányok közössége a gimiben zártabb és nehezebben fogadják be a picit duci vagy kevésbé divatosan öltözködő lányokat (szomorú és le lehet pontozni, de ez van), szóval szerintem szerezz be néhány új cuccot, amiben jól érzed magad és a te stílusod, de azért látszódjon, hogy foglalkoztál vele. A fiúk meg nem kedvelik a "cicababákat", úgyhogy ne vidd túlzásba azért a dolgot, ne akarj 5 kg-os sminket a fejedre rakni.
Próbálj kapcsolatokat teremteni és kezdeményezni, az elején tudom nehéz megtörni a jeget, de nem lehetetlen. :)
Légy képben a mostani sorozatokkal, zenékkel (attól függ mi érdekel), könnyebb egy közös témán elindulni a beszélgetésben.
Van valami hobbid, milyen könyveket szeretsz vagy sportolsz valmait? Gondolkodj el azon, hogy mi érdekel és áss bele magad, hidd el majd megfogod találni a hasonló érdeklődésű embereket.
Ne úgy állj hozzá, hogy "nem tudsz". Próbálkozz. Légy nyitott a változásra. Még csak 14 vagy, mikor én voltam 14 nekem annyi önbizalmam sem volt mint egy békának -mégis valahogy azért megbékéltem magammal, a gimi sokat fog segíteni, hidd el. :)
Vannak segítő kamasz könyvek, nekem anno nagyon sokat segítettek, illetve még az, hogy elkezdtem sportolni (!!!). Ajánlom mindkettőt neked is, tényleg nagyon sokat add hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!