Hogyan illeszkedjek be a gimibe?
Figyelt kérdés
Ma volt az első napom... Hát baromi rosszul éreztem magamat, mert rajtam kívül kb. mindenki ismerte egymást, ezért nagyon elvoltak. Próbáltam velük beszélgetni, de nem igazán jártam sikerrel... :/ Tippek?
Fiú vagyok egyébként.
2016. szept. 1. 14:48
1/4 anonim válasza:
Légy kedves mindenkihez, próbálj közös témát találni az emberekkel és légy laza. Nekem ez vált be
2/4 anonim válasza:
Légy magadhoz türelmesebb! Egy nap nem a világ. :)
3/4 anonim válasza:
Mikor általánosba kerültem csupán látásból ismertem pár gyereket és majdnem mindenki barát volt mindenkivel. Mit csináltam? Még első nap odamentem egy csomó osztálytársammal összehaverkodni. Nem nyaltam senkinek, sokat is balhéztunk abban az osztályban még egy jó ideig a kezdetén, ami csak kb 7. osztály közepére ért véget. Csak simán odamentem osztálytársaimhoz, bemutatkoztam és megkérdeztem ki az, honnan jött stb. Majd idővel úgy is kialakultak a kapcsolatok, beilleszkedtem. Te is be fogsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ma kapásból lekezeltem mindenkivel, aztán elvoltunk... :D
2016. szept. 2. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!