Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van ebbe a rákos iskoláb...

Miért van ebbe a rákos iskolába, hogy nincs egy normális ember?

Figyelt kérdés

Az legtöbb jobb hírű osztály, szóval nem ilyen szakiskolások meg migráns osztály, hanem akik ilyen ások bések cések, én E-s vagyok pl, de szakgimis.

Az a problémám, hogy ezeknél a másik osztályoknál csak azt láttom, hogy mindenki jóban van a másikkal fiúk lányok.... Az én osztályomba meg csoportok vannak, szerencsére én nem tartozok egyikbe sem, vannak a vagány lányok ketten akik hót buták és a cigányokkal flörtölgetnek, vannak a csúnya lányok akik izombol lesminkelik a pofájukat, vannak a rockerek, az "átlagos pest melletti faluból jöttünk" rész, vannak az okoskák, és van pár aki így magában el van mint én. A másik osztályba meg a fiú osztálytársa ráugrik egy lány meg, elmennek kajálni mekibe, (ott is vannak olyanok hogy ki kinek a legjobb barátja)

Az egyik lány osztálytársammal akartam egy képet csinálni és ilyet szól menj má innen, senkivel nem lehet ellenni.

Miért ilyen segghülyék az osztálytársaim?

2018. márc. 26. 16:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ja és nem kell előítéleteskedni mert nem ismersz..
2018. márc. 30. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!