Miért nem vagyok olyan mint más normális ember?
Állandóan egyedül vagyok, nincsenek barátaim, van pár ember akikkel együtt lógok suliban de ennyiben ki is merül a dolog de még így is az esetek nagyrészében tojnak rám, többek között azért mert nyugis meg csendes vagyok. Nem tudok fecsegni arról hogy ez meg amaz mit írt messengeren mert az osztályban kb. ez megy egésznap, még zenéről se tudok kivel beszélni mert senki nem hallgat olyan bandákat mint én. Olyanokat is pletykálnak rólam az osztályban hogy leszbikus vagyok mert nem volt még barátom és fiú barátaim, ismerőseim sincsenek.
Úgy érzem hogy soha nem lesznek barátaim mert képtelen vagyok megnyílni és megbízni másokban :(
16/L
Na akkor beszélj velem a bandákról amiket hallgatsz, nekem olyan kifinomult és kitűnő, tökéletes, magasztalást kívánó -khmirónia(?)khm- a zenei ízlésem, hogy biztosan ismerem őket. :D
Írásod alapján BMTH benne van nálad a TOP5-ben(?). :D
Egyébként a miértjét valahol ott keresd, hogy valamikor a fejlődésed során elkezdtél gondolkodni. A normális ember nem teszi, egész nap beszél, de mondanivalója nem rendelkezik tartalommal, értelmiségi kommunikációt velük megvalósítani egyenlő a lehetetlennel és vitaképességeik 10-es skálán a 0 környékén mozognak. Így ne bánd, hogy nincsenek "barátaid", mivel köztük nem is lehetne, fogsz rengeteg hozzád hasonló emberrel találkozni az életed során, akik közül válogathatsz majd kedved szerint, hogy kit teszel meg bizalmasodnak és kit sörözgetős pajtinak, és mikor rátalálsz akár csak egy ilyen emberre, akkor megköszönöd önmagadnak, hogy nem olyanokkal kezdtél el "barátkozni", akikkel teljesen más hullámhosszon mozogtok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!