Milyen fakultációt válasszak?
Mindenkepp olyat valassz, amivel akkor is foglalkoznal szivesen ha nem lenne kotelezo.
Nekem a muveszetek voltan ilyenek. Ebbe az iranyba is mentem tovabb.
Ha valószínűleg indítanak föci faktot, írd be nyugodtan :) Csak nehogy úgy járj, mint én az egyik barátnőmmel, ugyanis az egész évfolyamból csak mi írtuk be az emelt fizikát és 2 ember miatt nem indították, ezért arra kellett mennünk, amit 2. helyre írtunk be :( Pedig én az emelt fizikára mentem volna legszívesebben..
És így emelt németre kellett mennem, amit amúgy még élveztem is volna, ha az ott lévők 90%-a nem csak azért írta volna be, mert ez tűnt a leglazábbnak és kb azzal ment el minden emelt német faktos óra, hogy a tanárnak meg kellett tanítania a többieket elragozni a létigét, valamint még jó pár általános iskolai tananyagot le kellett adnia...
Igazából nálunk a legtöbb fakt erről szólt, aki figyelt, annak magyarázott a tanár, a többiek meg csak aludtak órákon.
infó
mindenhez informatika kell majd a jövőben földrajzhoz is.
infó
mindenhez informatika kell majd a jövőben, földrajzhoz is.
Ha azt érzed, hogy a földrajz érdekelne, akkor válaszd a földrajzot. Én mellé esetleg még idegen nyelvet választanék, de igazából bármi jó, amit szívesen tanulsz és foglalkozol vele. Az infó is, de egyébként a középiskolás informatika az igazából az Office programcsomag (+emelten van programozás), amit szerintem a többség azért fakt nélkül is ismer és tud használni, de ahogy érzed.
Ha van már valamilyen elképzelésed, hogy mit szeretnél középiskola után tanulni, akkor nézz utána a felvételi követelményeknek, hogy mely tantárgyakat számítják be és akkor érdemes olyat választani faktnak is, amiből később érettségizel és a felvételidben is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!