Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti hogyan "éltétek meg" a...

Ti hogyan "éltétek meg" a fakultáció kiválasztását?

Figyelt kérdés

1. Mi volt az elsődleges szempont?

2. Kizárólag saját döntés vagy hallgattatok a tanácsokra?

3. Hogyan teljesítettél az adott tárgyból?

4. Jól döntöttél?

5. A felvételi jelentkezésnél hasznodra váltak?

Ilyen alapvető tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Egy hetem van dönteni és nagyon tanácstalan vagyok. 16/l

2018. márc. 19. 20:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1. Érdekeljen és/vagy kelljen a további tanulmányomhoz

2. Tanácsokat is meghallgattam, hogy közép vagy emelt legyen, töri biosz biztos volt, tavaly még úgy jelentkeztem, hogy emelt illetve közép, de évelején megcseréltem, de maradhatott volna az emelt töri is, mert nem nehéz, és hétfőn legalább hazamehetnék egy kicsit, nem benn lennék fél5ig vagy tovább

3. Töri 5 már évek óta, biosz is 5 lett, idén félévkor 4 lettem, 4,5 átlaggal, töri 5,amúgy mindkettőből mentem oktv-re, a biosz továbbküldhető lett, de sajnos nem jutottam tovább

4. Mint írtam maradhatott volna az emelt töri, hisz akkor lazább lenne a hétfőm. Imádom a törit, jobban mint a bioszt, de sajnos ami akarok lenni (gyógytornász) ahhoz sajnos nem kell. Konduktort néztem még, oda kötelező a magyar, arra eleinte bejártam, de a tanárunk érdekes inkább csak rendes órákra járok be. A biosz mivel 9.órában van, egy igen nehéz nap után, igazán fáradt gagyok és olyankor derül ki miket nem tudok még.

5. A töri sajnos nem, a biosz emelten igazán kisegítene (plusz ha jó eredményem is lenne).

Amúgy az első faktos év szerintem csak ízelítő. Úgyisvaz órai számít a jegyeknél, érettségin meg az önszorgalom is. Igaz egy közepesen gyenge suliba járok, itt nem nehéz okosnak lenni, de sokaknak meghaladja a képességét. Aki kicsit is szorgalmas az tudna. Jövőre nem tudom maradnak e így a faktjaim, biosz biztos. Néha bejárok angolra is, de kapunk egy lapot és dolgozz, ennyi az emelt angol amit netről is ki lehet nyomtatni. Valamint a matek faktosok mondják, hogy jobban elmagyarázza a tanár, mint órán. Ha nagyon tanács talan lennél válassz érettségi tantárgyat, hogy legalább az menjen. Nálunk föciből mentek volna, de nincs rá megfelelő tanár, meg amúgy is kipuskázták az összes dogát, szóval sokat nem érnének el vele.

2018. márc. 21. 22:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Valamint mentem volna kémiára is, de az sincs sajnos, és lehet még nagyobb hiányosságaim lettek volna, de ami van csekély kémia a bioszban az megy, meg érdekel is.
2018. márc. 21. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!