Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek is furcsa ez a lány?

Szerintetek is furcsa ez a lány?

Figyelt kérdés
A suliba jár egy igazán gyönyörű 15 és fél éves lány. Sokan szerelmesek bele, a legjobb pasik udvarolnak neki, de neki senki nem kell. A múltkor megkérdeztük, hogy tudja-e mi az a kotton, ő erre értetlenül ránknézett. Nem lehet, hogy a lányokat szereti? Amúgyis inkább fiús alkat, nincs cicije és még nem is menstruál, meg a 144centijével kb.11-nek néz ki. Egyébként rengetegen bàntják, hogy nincs cicije meg pasija, mi beszéltünk is vele erről, de azt mondta, hogy őt még nem érdekli a szerelem. Amúgy jár pszichológushoz, mert állítólag nincs önbizalma meg szorong.

2018. márc. 18. 19:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, OK, akkor a menstruációs eszmefuttatásom tárgytalan. Mindegy, ennek semmi köze a lelki, érzelmi érettségéhez vagy orientációjához.
2018. márc. 18. 19:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

És neked mi közöd hozzá?

Akadj le szerencsétlenről.

2018. márc. 18. 19:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne "furcsa"
2018. márc. 18. 19:58
 14/19 anonim ***** válasza:
A többiek azon röhögtek, hogy még nem menstruál? Én meg rajtuk röhögnék, mert a mensi fájdalmas, és nekem még nem fáj idióták! Ha-ha-ha
2018. márc. 18. 20:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég,mi van ezzel a korosztállyal??,ha a többi elmeroggyant éretlen kis p*csa képes ezen röhögni,akkor nekik kell a pszichológus nem a lánynak...
2018. márc. 18. 21:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg is van a szorongása oka- a fantasztikus osztálytárasai...
2018. márc. 18. 22:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Te idióta. Hihetetlen mennyire debilek vagytok, de komolyan..
2018. márc. 19. 21:10
 18/19 anonim ***** válasza:
kamu... ez csak kamu lehet.. szkásos provokálás.
2018. márc. 20. 09:21
 19/19 anonim válasza:
Miért nem hagyjátok békén? Lehet, hogy pont azért nincs önbizalma mert mások is csesztették az adottságai miatt. És ha nem érdeklik a pasik, akkor mi van? Még csak 15 éves = kislány. Lehet, hogy a kapcsolatoktól fél, mert írtad, hogy szorong. Szerintem elég problémája van mások hülyeségei nélkül is.
2018. okt. 7. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!