Miért nincs egy normális osztálytársam?
15L vagyok
Én az általános iskolát úgy kezdtem el,hogy csak 1-3 ig jártam, nagyon komoly betegségben szenvedtem akkor és sok évet kellett volna ismételjek,ezért anyukám kivett a suliból és 9 éves korom óta magántanuló lettem,most középiskolás vagyok és egyszerűen nem tudok beilleszkedni.
Nagyon furcsa nekem most először közösségbe menni,de úgy érzem, hogy nem velem van a baj hanem az osztálytársaim nem normálisak
Amit tudni kell:
9 en vagyunk összesen
Van velem együtt 4 lány a többi fiú
van egy lány nevezzük Xy-nak ő azzal dícsekszik hogy 16 évesen már volt neki egy 31 éves faszija akivel 2 évig volt együtt és hogy szeret sörözni,minden nap lejár a haverokkal kocsmázni --> nem szimpatikus a lány és én nem tartom normálisnak,amiket mesél, szóval inkább elkerülöm
Van egy másik lány "xc" ő tipikusan az a pláza cicás, minden héten jár szolizni,műkörmöshöz, fodrászhoz megjátsza a mádámkisasszonyt és egész nap csak erről tud beszélni hogy ilyen 3D szempillja van stb...
"Xv" lány ő olyan aki belekeveredik mindenféle suttyó társaságba lóg suliból,szerintem agyilag valami baja lehet mert egyáltalán nem eszik semmit mert nem tudd mások előtt enni és folyamatosan gyógyszerezi magát mert csak kávézik és cigizik és ki van készülve a gyomra,elég flegma mindenkivel
Negyedik én lennék rólam azt lehet tudni,hogy szeretek sorozatokat nézni,gépezni,nem vagyok az a pláza cicás lány, inkább jóval visszafogodtabb nincs rajtam smink nem is tudok sminkelni,nem érdekel a divat,járok edzeni,szeretek főzni és új dolgokat kipróbálni.
A fiúkól inkább nem is beszélnék mind hülye egytől egyik
csak az megy órán hogy kiverjük egymásnak meg hogy nővé operáltatom magam
Az xy csajt szívatják hogy nem kell már a 31 éves kuki a p!cs@jába
Hülyeségeket beszélnek hogy ők építik a szocializmust és majd bevezetik azt az időt amikor jött az emberekért a fekete autó
Rákosit és Sztálin tekintik istenfőnek
És hogy majd eljön az az idő hogy a gygyík emberek (zsidók) uralják a világot
A regényke alapján te tűnsz annak, aki kevésbé lenne normális - bármennyire próbálod az ellentétét beadni ezekkel a szélsőséges, röhejes és gyerekes példákkal, amiknek mind 2010-ben kellett volna maradnia. Nem várok el túl sokat, mert még bőven gyerek vagy, de nagyon remélem, hogy ez a kezdeti nárcisztikus gondolkodásmódod kicsit alább fog hagyni, és nem fogsz sértettségből valami flegma, netről szedett rákkal elküldeni oda ahova jöttem csak azért, mert nem értek egyet a... ‘nézeteiddel’.
Mondhatjuk azt, hogy velük van a baj, ők a nem normálisak és te csak próbálsz beilleszkedni, de attól még ugyan úgy sugározni fog rólad a rosszindulatúság, a nárcizmus, a felsőbbrendűség érzete, az, hogy mennyivel többnek látod magad náluk csak azért, mert ők mások. Nem azt mondom, hogy akard megérteni, hogy mit miért csinálnak, de mi lenne, ha nem ítélkeznél egy olyan lány felett, akinek komoly problémái vannak? Fel sem fogod, milyen r@hadtul gusztustalan dolog azt mondani, hogy ‘agyilag valami baja van, mert nem eszik és blablabla’, amikor ez, és a többi sz@@‘ amit te itt bepötyögtél lehet, hogy egy olyan HALÁLOS és komoly betegség tünetei, mint az anorexia, a depresszió, és lehet, hogy öngyilkosságra készül. Mindezek ellenére te fogod itt magad a nyomorult előítéleteiddel, azzal, hogy szerinted te kúl vagy ha nem érdekel a divat - ez mióta számít előnynek egyáltalán? - és jársz edzeni, elhordasz mindenkit aki egy kicsit is más mint te egy utolsó senkinek, és a pillanatnyi elégedettségérzetben sütkérezve várod a sok ‘hú de igazad van, én is utálom az ilyen plázapi@&kat meg emós senkiket, sajnállak hogy velük kell lenned’ válaszokat. Annyira elkeserítő, hogy egy lányt, akinek veled ellentétben a divat és a 3D-s műszempillák jelentik a boldogságot - ez egyébként sokkal jobb annál, hogy te attól érzed magad jobban, hogy másokról pofázol az interneten és várod a vállveregetést - plázacicának hívsz, és úgy teszel, mintha az egy negatív dolog lenne. Mi lenne, ha ahelyett, hogy másokra próbálod ‘erőltetni’ az akaratodat és a nézeteidet, beletörődnél, hogy soha a büdös életben nem lesz minden úgy, ahogy azt te szeretnéd? Mert, tudod, neked sokkal nagyobb bajod van - nem szószerint értve - annál a szerencsétlen lánynál, akinek gyógyszerekhez és egyéb káros dolgokhoz kell nyúlnia különböző okok miatt. Ahelyett, hogy kiröhögöd az ilyet, gondoltál már arra, hogy segíts neki? Legalább azzal, hogy nem írkálsz ki ilyen mocskot róla az interneten, és megpróbálsz belegondolni, hogy vajon miért teszi azt, amit?
De téged sajnállak igazán, amiért ennyire nincs benned empátia, és amiért a szüleid elfelejtették megtanítani neked a tiszteletet más élőlények felé, vagy néhány alap dolgot arról, hogy nem a rák az egyetlen betegség, ami kezelés és odafigyelés nélkül halállal vegződik.
És a végére így bedobnék egy közhelyet - de annál fontosabb közhelyet -, hiszen amellett, hogy rettenetesen undorítóan fogalmazol és a regényed tartalma is gáz, a helyesírásod is borzalmas, így sajnálattal kell közölnöm, hogy hiába törekedtél annyira, hogy érettnek tartson bárki is, nem hazudtoltad meg a korodat.
Biztos vagyok benne, hogy jelenleg lófalloszt sem fogsz felfogni és megérteni abból, amit próbáltam elmagyarázni (még mindig óriási hiba, hogy nem a szüleid tették), így nagyon remélem, hogy miután túlestünk a sok piroskezecskén meg anyám pokolba küldésén és a rettenetesen értelmes hozzászólókon, akik képtelenek lesznek normális ember módjára leírni, hogy miért nem értenek velem egyet, remélhetőleg egy pár év múlva visszakeveredsz erre az oldalra és vörös fejjel fogsz sóhajtozni, hogy Istenem, mekkora idióta voltam.
Remélhetőleg.
Ez mind a szülő hanyagsága ki az aki a 14 éves lányának megengedi azt hogy 31 éves faszija legyen mellette meg még alkoholizál
Ki az a szülő aki nem veszi észre, hogy a lánya nem eszik és a kérdező írta, hogy ki van készülve a gyomra gondolom a sok kávétól üres gyomra fáj neki görcsöl és azért gyógyszerezik
A pláza csajok idegesítőek
Gyógyszerezést ezért csinálja amit írtál ezt eltaláltad
A pláza csaj tényleg idegesítő,miért nyafog hogy 7000 ft-ért csináltatta a szempilláját és nem vette észre senki az osztályból nem dícsérték meg ezért 13500 ft-ért csináltatott 3D csak ezért mert nem vették észre nem lett megdicsérve
És közben panaszkodik hogy drága és nincs pénze
Nem azért csinálja a pláza csaj mert érdekli a divat és boldog tőle hanem hogy megdícsérjék tipikus társadalmi látszatt
Ha nem kap dícséretet elmegy újra szempillázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!