Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nincs egy normális...

Miért nincs egy normális osztálytársam?

Figyelt kérdés

15L vagyok

Én az általános iskolát úgy kezdtem el,hogy csak 1-3 ig jártam, nagyon komoly betegségben szenvedtem akkor és sok évet kellett volna ismételjek,ezért anyukám kivett a suliból és 9 éves korom óta magántanuló lettem,most középiskolás vagyok és egyszerűen nem tudok beilleszkedni.

Nagyon furcsa nekem most először közösségbe menni,de úgy érzem, hogy nem velem van a baj hanem az osztálytársaim nem normálisak

Amit tudni kell:

9 en vagyunk összesen

Van velem együtt 4 lány a többi fiú

van egy lány nevezzük Xy-nak ő azzal dícsekszik hogy 16 évesen már volt neki egy 31 éves faszija akivel 2 évig volt együtt és hogy szeret sörözni,minden nap lejár a haverokkal kocsmázni --> nem szimpatikus a lány és én nem tartom normálisnak,amiket mesél, szóval inkább elkerülöm

Van egy másik lány "xc" ő tipikusan az a pláza cicás, minden héten jár szolizni,műkörmöshöz, fodrászhoz megjátsza a mádámkisasszonyt és egész nap csak erről tud beszélni hogy ilyen 3D szempillja van stb...

"Xv" lány ő olyan aki belekeveredik mindenféle suttyó társaságba lóg suliból,szerintem agyilag valami baja lehet mert egyáltalán nem eszik semmit mert nem tudd mások előtt enni és folyamatosan gyógyszerezi magát mert csak kávézik és cigizik és ki van készülve a gyomra,elég flegma mindenkivel

Negyedik én lennék rólam azt lehet tudni,hogy szeretek sorozatokat nézni,gépezni,nem vagyok az a pláza cicás lány, inkább jóval visszafogodtabb nincs rajtam smink nem is tudok sminkelni,nem érdekel a divat,járok edzeni,szeretek főzni és új dolgokat kipróbálni.

2018. febr. 24. 04:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ok is mondhatnak ugyanezt rad, vegulis ok se olyanok mint te. Milyen unalmas is lenne a vilag ha mindenki ugyanolyan lenne...

Nalunk is van plazacicas csaj,es? Ha ezt szereti akk igy kell elfogadni. Ahogy irtad azert csinalja hogy megdicserjek az nem az o hibaja. Ha kiskoraba soha nem dicsertek meg a szulei se senki mit is varsz tole? Inkabb segits neki es ne azt hajtogasd h h lehet ekkorra k**va.

Jo a 16 evesen 31 eves pasi az kicsit durva azert. De nem lehet h nem is igaz csak kitalalta? De ha az is, mindenhol vanna ilyenek. Az anorexia meg egy komoly betegseg, enmek inkabb lelki hattere lehet. Egyepkent nem sertesnek, de latszik h magantanulo voltal, az mar szinte elfogadott h egy 16 eves cigizik. Szerintem se kene annak lennje de az. Es nem csak a romak korebe.

Ez mindem suliba van. Nalunk se semmi, de en igy szeretem az osztalyom. En vagyok a szines haju feketemanias biszex csaj. Van egy goth, emos,meg metalrajongo is. Az a csak aki folyton rozsszinbe jar, a meleg fiu stb.

Ez mindenhol igy van szokj hozza.

Egyepkent ennyi erovel en is fikazhatnalak teged,mert utalom a szamitogepes jatekokat, sorozatokat se szoktam nezni csak olvasni, meg meg hanyagnak is nevezhetnelek. Persze, en nem ismerlek, de gondolom nem esne jol ha az osztalytarsaid ezt mondanaka rad.

Probalj kicsit elfogadobb lenni es ne csak a rosszat lasd bennuk. Ha ilyen maradsz az egesz eletben nehez lesz neked, mert nem feltetlenhl lesznek olyan emberek korulotted mint amilyen te vagy.

Ne sertesnek vedd az irasom nem annak szantam. Ha akarsz beszelgetni, nyugodtan irj. 15/l

2018. febr. 24. 10:58
 12/22 A kérdező kommentje:
Akik irtak igen igazatok van belátom köszönöm a válszotoka
2018. febr. 24. 11:05
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Te jó ég!

Nem csodálkozom, hogy nem tudsz beilleszkedni abba a társadalomba. Nekem se menne, ha ilyen emberekkel lennék összezárva. Elég durva hely lehet, ha egyetlen értelmes ember sem jár oda.

Én nekem sem voltak barátaim. Engemet is sík idióták vettek körbe. De azért ott volt vagy 2-3 értelmes ember. (Általános iskola)

Aztán elkerültem gimnáziumba..na ott már megváltozott minden. Ottan volt vagy 2-3 hülye, a többi mind értelmes. (35 fő)

Könnyebben barátkoztam. Bátran megnyílhattam. Nem röhögték ki minden szavamat, mint azelőtt.

Esetleg egy gimivel nem tudnál megbírkózni?

2018. febr. 24. 11:31
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

Én neked adok igazat, az, hogy így viselkednek... nem feltétlen van rendben.

Az nem mentség, hogy: "Jaj, engem nem dícsértek soha" "Jaj, én depressziós vagyok"...

A depresszió valóban egy komoly dolog, de nem mentség! Én is megéltem elég durva dolgokat, amikor ott tartottam, hogy kész, ennyi volt, feladom. De letettem róla, soha nem gyógyszereztem magam. Meg lehet csinálni. Lehet, hogy annak a lánynak komoly bajai vannak, de akkor sem sorolható a "megértem, jujj szegény!" Kategóriába. Ha egy ember elesik, feláll. De van aki jobban szeret a mocsokban fetrengeni az áldozat szerepében.

Ha magától nem tud felállni, segíteni kell. Ha nem kér a segítségből, hagyd magára.

Ne süllyedj le a szintükre, barátkozni barátkozzál velük, de ha ők nem kérnek belőled, te meg belőlük, akkor hagyd a fenébe.

15/L

2018. febr. 24. 11:33
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

A depresszió még mindig halálos, komoly, és olyan betegség, amiből egyedül, bármilyen segítség nélkül nem lehet felállni, erre te jössz, kedves utolsó, és azt tanácsolod egy korodbelinek - aki szintén olyan iszonyatosan tudatlan, hogy azt fáj nézni -, hogy ha nem kér segítséget, akkor hagyja magára? Légy szíves, ne beszélj olyan dolgokról ilyen baromságokat, amikkel valójában még sosem találkoztál vagy hallottál, mert rohadtul felháborító.:D Az, hogy te átmentél viszonylag, számodra kemény dolgokon, nem mentség.

A depresszió még mindig egy BETEGSÉG, amit nem az ember akaratereje határoz meg. Ez pontosan olyan, mintha azt mondanád egy halálos kórban szenvedő valakinek, hogy gyerünk, állj a talpadra és küzdd le azt a szemetet mert megteheted és ilyen egyszerű. Hát nem ilyen egyszerű, és a depresszió sem így megy. Ez egy olyan állapot, ami gyakran az agyban bekövetkezett kémiai változások során jön létre, és remélem innentől már neked is leesett, hogy nem az ember dönti el, hogy beteg lesz-e. Csak kérlek, ne próbáld a te szenvedésed másokéhoz - főleg a depresszióból adódókhoz - hasonlítgatni, mert nevetséges és tényleg, nagyon felháborító hogy egy olyan, aki valójában semmit sem tud (és még azt is rosszul) próbál “tanítgatni” a gykn olyanokat, akik még ennyit se tudnak, ezáltal el is hiszik.

Kicsit olvasgass utána a dolgoknak mielőtt ilyen kijelentéseket teszel egy ilyen témában. Ja, és egyébként nincs olyan depressziós ember, aki ne kérne segítséget. Csak azokat a jeleket egy teljesen egészségesnek nehéz észrevenni vagy megérteni.

Mert iszonyatosan nehéz segítséget kérni, és ez nem úgy megy, hogy szimplán leülök anya elé, és elmondom neki, hogy depressziós vagyok. Főleg, ha ő is épp úgy mint te, azt hiszi, hogy ez csak simán szomorúság pár napig vagy hétig, és teljesen rajtam múlik az egész.

Köszi.

2018. febr. 24. 15:53
 16/22 anonim ***** válasza:

15-ös, akkor bocs, félreértettél. De te most komolyan azt várod, hogy a kérdező pszichológust játszva próbálja noszogatni a társát? Ez NEM a kérdező dolga, hanem a SZÜLŐKÉ és a TANÁROKÉ! De nézzük a másik lány szemszögét. Milyen alapon akar az osztálytársam, akivel még csak jóban sem vagyok, beleavatkozni az életembe?

Amúgy, ja, köszi, hogy te tudod helyettem is, hogy miket éltem meg és milyen bajaim voltak XD

Nem azt mondtam, hogy ne próbáljon segíteni, de ha elutasítja, akkor inkább hagyja... plusz újra mondom, nem pszichológus, szülő vagy tanár, hogy ő foglalkozzon vele. Nekem is van hasonló osztálytársam, (csontvékony, vagdossa magát, stb.) de nem lehet vele mit kezdeni.

2018. febr. 25. 10:26
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen suliba jársz, hogy csak ilyen kevés lány van ott, de az biztató, hogy jársz edzésekre. Ha a mostani iskoládban nem találsz barátnőt, majd találsz máshol az életben. Ne törődj ezekkel, bár meg lehet próbálni valamelyiket lehívni edzeni, vagy kirándulni, vagy biciklizni, ha tudsz. Te se üljél mindig a számítógép előtt. Azért nem érdekli más ezeket a lányokat, mert senki nem mutatott még meg nekik semmit, amivel foglalkozhatnának. Szoktak például ezek olvasni? Olvasd el Emile Bronté-től az Üvöltő szeleket, ha még nem olvastad, és ajánld a többi lánynak is. Nem létezik, hogy van olyan fiatal, akit nem ragadna magával ez a regény.
2018. febr. 25. 10:52
 18/22 anonim ***** válasza:
57%

Én szívesen cserélnék veled osztályt. Nálunk én vagyok a rossz tanuló sminkes szolis csaj és ki is néznek maguk közül a hozzád hasonló stréberek meg engem néznek suttyónak:D hát ezek vannak... váltsál sulit...menj el gimibe ott aztán úszhatsz a tanulós sznobokban azt garantálom neked

Ja és tanulj meg légyszíves úgy kilógni a többi közül hogy nem vársz érte pirospontot mert nagyon visszataszító..xd

2018. febr. 25. 21:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Valami kisegítő suliba jársz?
2018. márc. 2. 18:20
 20/22 anonim ***** válasza:
18-asnak üzenem: Ne haragudj, hogy ezt írom, de majd ha idősebb leszel, be fogod látni,hogy inkább neked kellett volna egy kicsit igyekezned, és tanulnod, csak annyit, amennyire megy, mert majd felnőtt fejjel azt fogod mondani, de hülye voltam, most csak ez lett belőlem. Gondolkozzál el rajta. Vagy menjél át egy olyan osztályba, iskolába, ahol olyasmit tanítanak, ami érdekel.
2018. márc. 3. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!