Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nincs egy normális...

Miért nincs egy normális osztálytársam?

Figyelt kérdés

15L vagyok

Én az általános iskolát úgy kezdtem el,hogy csak 1-3 ig jártam, nagyon komoly betegségben szenvedtem akkor és sok évet kellett volna ismételjek,ezért anyukám kivett a suliból és 9 éves korom óta magántanuló lettem,most középiskolás vagyok és egyszerűen nem tudok beilleszkedni.

Nagyon furcsa nekem most először közösségbe menni,de úgy érzem, hogy nem velem van a baj hanem az osztálytársaim nem normálisak

Amit tudni kell:

9 en vagyunk összesen

Van velem együtt 4 lány a többi fiú

van egy lány nevezzük Xy-nak ő azzal dícsekszik hogy 16 évesen már volt neki egy 31 éves faszija akivel 2 évig volt együtt és hogy szeret sörözni,minden nap lejár a haverokkal kocsmázni --> nem szimpatikus a lány és én nem tartom normálisnak,amiket mesél, szóval inkább elkerülöm

Van egy másik lány "xc" ő tipikusan az a pláza cicás, minden héten jár szolizni,műkörmöshöz, fodrászhoz megjátsza a mádámkisasszonyt és egész nap csak erről tud beszélni hogy ilyen 3D szempillja van stb...

"Xv" lány ő olyan aki belekeveredik mindenféle suttyó társaságba lóg suliból,szerintem agyilag valami baja lehet mert egyáltalán nem eszik semmit mert nem tudd mások előtt enni és folyamatosan gyógyszerezi magát mert csak kávézik és cigizik és ki van készülve a gyomra,elég flegma mindenkivel

Negyedik én lennék rólam azt lehet tudni,hogy szeretek sorozatokat nézni,gépezni,nem vagyok az a pláza cicás lány, inkább jóval visszafogodtabb nincs rajtam smink nem is tudok sminkelni,nem érdekel a divat,járok edzeni,szeretek főzni és új dolgokat kipróbálni.

2018. febr. 24. 04:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek üzenem, hogy nem egytől egyik, hanem egytől egyig. De lehet,hogy csak elírta.
2018. márc. 3. 10:13
 22/22 anonim ***** válasza:
Kedves 18-as! Ha mindenki úgy állna hozzá a tanuláshoz, mint te, amit szeretnél is, akkor ugyan kikből lennének az orvosok, tanárok, mérnökök, vagy akár a jó szakemberek, asztalosok, gázszerelők, villanyszerelők. Belegondoltál ebbe???
2018. márc. 4. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!