Szerintetek is furcsa ez a lány?
Magadról tetted fel a kérdést?
Ha nem, akkor mi közötök hozzá? 15 évesen még valóban nem a pasikon kéne, hogy gondolkodjon. És azért mert ez így van, ti rögtön azt hiszitek, hogy leszbikus, Úristen...Nincs jobb dolgotok??
Én is 15 vagyok, gyönyörűnek nem mondanám magam, legfeljebb átlagosnak, és abszolút nem érdekelnek a srácok. (Nem, nem vagyok leszbikus sem, a lányok ugyanúgy hidegen hagynak, ha mégis muszály választani, kkor inkább a fiúk.)
Szerintem teljesen normális, aranyosak vagytok, h akartok neki segíteni, de vigyázzatok rá, hogy ne erőltessétek magatokat rá. Az meg hogy nincs melle és nem menstruál? Későn érő típus, nincs azzal sem gond. Az pedig, hogy mi az a "kotton", én is csak azért tudom, mert egy volt osztálytársam a telefonján mutatott valamit, és a keresési előzményekben volt ott, én meg elkezdtem ott kijavítani, hogy az "cotton candy" nem pedig "kotton candy"... XD
Szerintem nincs vele semmi baj, teljesen normális. :)
15/L
Omg, hagyjátok már békén szegény lányt. Ennyi idősen nem kell a pasik után futnia lol, majd lesz barátja ha akarja. Az tuti, hogy több esze van, mint nektek.
Hallod nem kéne aludni bioszon, tudod te meddig fejlődik egy ember? :) Megsúgom, van még pár éve.
Ilyen gyökerek között, nem csoda ha nincs önbizalma.
Honnan tudod, hogy nem menstruál? :D Szerintem csak úgy van vele, hogy semmi közötök nincs a menstruációjához, ezért nem beszél róla...
És 100%, hogy tudja, mi az a koton, csak azért nézett értetlenül, mert ilyen idióta kérdéseket tesztek fel neki :"D
15 évesen engem is a matek érdekelt még, nem a fiúk, igaz, szép nem voltam... De honnan tudjátok, hogy menstruál-e? Én nem közöltem senkivel, amikor megjött, jó, tesiórán kiderülhetett, mert utáltam a tesit és ilyenkor lehetett lógni :D Egyeseknek nagyon fáj s ott is kiderül. De hogy NINCS, arra igazán nem jöhetnek rá mások. Nem mintha számítana, semmi közötök hozzá.
Ahogy a szexuális orientációjához sem, legyen elég, hogy nem érdeklik a fiúk jelenleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!