Mit csináljak? Nagyon gáz dolog történet velem!
Nemrég ültettek mellém egy fiút(abban a teremben 4-es padok vannak) se jó-se rossz viszonyban nem vagyunk,de sokszor szokott velem kötözködni,élcelődni. Ma is elkezdte a dumáját mondani,nem is vettem fel a dolgot. Csináltam a feladatot,írtam a füzetbe,mire a kiszemeltem kérdezte a padtársamtól,hogy az xy óvodából jött-e? (fogyatékos gyerekek járnak az adott óvodába) nem értettem ezt a dolgot,nem is nagyon foglalkoztam vele. Majd egyszer csak kihívta a tanár a padtársamat a táblához,én meg kicsit előrébb húzódtam a székkel,hogy kiférjen,és akkor láttam meg,hogy a székem hátsó részére vannak rakva a betéteim. A mellettem ülő lány szintén észrevette a dolgot,és csak nevettünk rajta egy "jót",én csak kínomban nevettem,ő persze nagyon viccesnek találta. A táskám cipzárja ki volt húzva,de rá volt hajtva a táska teteje,magyarán nem tátongott 6 méteres lyuk. Ha széthúzza valaki a táskám,onnan már csak 1 "lépésre" vannak a betétek. Gondolom valami olyasmi jelenet játszódott le,hogy ő belenyúlt a táskámba,kivette a betéteket,esetleg lehet fel is emelte a levegőbe,mert különben hogyan láthatta volna a kiszemeltem,mikor ő 4 paddal hátrébb ül? ,odatette mögém,én meg későn vettem észre.
Ezután az öltözőnél kiordibálta az egész osztálynak a történteket,én meg azt hittem elsüllyedek szégyenemben. Szörnyen gáz és megalázó volt a dolog,és az is,hogy egy csomóan kiröhögtek.
Mit csináljak? Jóformán bemenni sem merek holnap...:(
Elsős gimnazista osztály vagyunk.
Ui. Tudom,hogy nagyon könnyen elérhető helyen voltak a betétek,de álmomban sem gondoltam volna,hogy majd egy debil állat a táskámba kotorászik azok után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!