Mit csináljak? Nagyon gáz dolog történet velem!
Nemrég ültettek mellém egy fiút(abban a teremben 4-es padok vannak) se jó-se rossz viszonyban nem vagyunk,de sokszor szokott velem kötözködni,élcelődni. Ma is elkezdte a dumáját mondani,nem is vettem fel a dolgot. Csináltam a feladatot,írtam a füzetbe,mire a kiszemeltem kérdezte a padtársamtól,hogy az xy óvodából jött-e? (fogyatékos gyerekek járnak az adott óvodába) nem értettem ezt a dolgot,nem is nagyon foglalkoztam vele. Majd egyszer csak kihívta a tanár a padtársamat a táblához,én meg kicsit előrébb húzódtam a székkel,hogy kiférjen,és akkor láttam meg,hogy a székem hátsó részére vannak rakva a betéteim. A mellettem ülő lány szintén észrevette a dolgot,és csak nevettünk rajta egy "jót",én csak kínomban nevettem,ő persze nagyon viccesnek találta. A táskám cipzárja ki volt húzva,de rá volt hajtva a táska teteje,magyarán nem tátongott 6 méteres lyuk. Ha széthúzza valaki a táskám,onnan már csak 1 "lépésre" vannak a betétek. Gondolom valami olyasmi jelenet játszódott le,hogy ő belenyúlt a táskámba,kivette a betéteket,esetleg lehet fel is emelte a levegőbe,mert különben hogyan láthatta volna a kiszemeltem,mikor ő 4 paddal hátrébb ül? ,odatette mögém,én meg későn vettem észre.
Ezután az öltözőnél kiordibálta az egész osztálynak a történteket,én meg azt hittem elsüllyedek szégyenemben. Szörnyen gáz és megalázó volt a dolog,és az is,hogy egy csomóan kiröhögtek.
Mit csináljak? Jóformán bemenni sem merek holnap...:(
Elsős gimnazista osztály vagyunk.
Ui. Tudom,hogy nagyon könnyen elérhető helyen voltak a betétek,de álmomban sem gondoltam volna,hogy majd egy debil állat a táskámba kotorászik azok után.
Lehet, hogy túl felnőtt vagyok, és azért nem értem, de most ebben a szituációban számodra mi volt égő? Hogy menstruálsz? Hogy ezért betétet használsz?
Hogy ezen 11-12 éves gyerekek kínjukban röhögnek, oké. De 15 évesek???
Ez kb. ugyanaz, mintha egy csomag papírzsepit vett volna ki a táskádból. Jaj, de gáz, nem?!
Mi az a “kiszemelted”?
A srác, aki tetszik neked?
Ilyenen még óvodások sem tudnak nevetni. Talán valamilyen fogyatékosokkal vagy körülvéve.
Ilyesmiken kár kiakadni.
Csináld azt, hogy elfogadod hogy az osztálytársaid nem érettek. Esetleg ha szóba jön, mondhatod hogy
nem tudták hogy a lányok szoktak menstruálni?
Vagy ovisok hogy nem hallottak még a betétről?
Ha meg egy lány nevet, annak meg az arcába is mondhatod hogy ő nem szokott menstruálni, vagy mi olyan vicces.
Szóval mondj olyan dolgot, amivel bevonod őket abba hogy ők is ugyanúgy csinálják, és ez normális dolog, és az ovisok képtelenek feldolgozni.
" Jóformán bemenni sem merek holnap...:( "
Miért? Azért, mert megtudták az osztálytársaid, hogy menstruációd ellen próbálsz tenni valamit?
Ne butáskodj.
Semmi nem történt, semmi az égvilágon. Valakinek a táskájába tegyél egy wc papírt majd vedd elő onnan és üvöltözd szét hogy úristen, ő kitörli a seggét wc papírral.
Ugyanaz mint amit ők csinálnak.
Szerintem sincs miért szégyellned magad. Sokkal gázabb, hogy az a srác egy "idegen" nő táskájában kotorászik.
Velem olyan volt, hogy ráterítettem a kabátom a székre óra alatt, a mögötten ülő srác meg filccek ráírta, hogy "szpok". És nekem így kellett hazamennem, mert suliba nem tudtam mivel kiszedni. Az a gyerek alapból nem lehetett normális, ki is rúgták elég hamar. Rajta meg egy két haverján kívül senki nem találta viccesnek a dolgot, sőt...
Sajnos ilyen emberek minden korosztályban vannak. Nálunk 18 évesen még azért kellett szólni az osztályfőnöknek, mert egy két srác csúfolta egyik barátnőmet, mert szemüveges. Folyamatosan megjegyzéseket tettek rá, beszólogattak neki meg kiparodizálták, hogy rosszul lát. Akinek 14-18 évesen ez vicces ott vele van baj. Legalább olyan szinten van, mint ez a betétes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!