Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárok! Engednétek?

Tanárok! Engednétek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel év vége van vagy valamiyen tanulmányi verseny, mit szólnátok ahhoz, ha egy diákotok búcsúzásként megölelne titeket? Hagynátok? Esetleg volt már ilyen? (általános5-8osztály,középiskola) Illetve diákok, ti öleltétek már meg a tanáraitokat, ha igen mikor?

2018. márc. 10. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem mindig szerettek megölelgetni a tanárok :D

Biztos nem zavarná

2018. márc. 13. 17:33
 12/16 anonim válasza:
100%
Őszintén megmondom neked én ugyan nem vagyok tanár, de ha ez bármelyik tanárt is zavarná az sürgősen mondjon le... Ha pont egy pedagógus nincsen tisztában a helyes neveléssel és az egészséges emberi kapcsolatokkal akkor vagy vele van a baj vagy pedig az oktatásban vannak súlyos hibák amik az emberi kapcsolatok romlásához vezetnek hosszú távon.
2018. máj. 12. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kiránduláson a töri tanárom ölelt meg. Jól esett, és egyáltalán nem éreztem furának.
2018. okt. 13. 19:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolában ofő nem egyszer ölelt meg, amikor néha találkozunk akkor is tárt karokkal vár, nagyon aranyos. Gimiben első ofőm elment tőlünk, mert babájuk született és amikor csaptunk egy osztálybulit, akkor végigölelgetett mindenkit. Ez egy teljesen elfogadható gesztus, ha valakivel jóba vagy, akkor miért ne? Most is hiányolom, hogy ilyen jó kapcsolatom volt velük, mert a mostani tanáraim, hát hogy is mondjam, nem nagyon törődnek velem, mert szinte meg sem szólalok az óráikon, sokan a nevemre sem emlékeznek :D Még mindig gimis vagyok.
2018. dec. 15. 18:28
 15/16 rozsaszin.kaktusz válasza:
100%

5.-es voltam, odamentem bocsánatot kérni az ofőmhöz valami miatt, és utána megölelt, nagyon aranyos volt. :)

Szerencsére egy nagyon közvetlen osztály voltunk és még mindig vagyunk.

2020. okt. 9. 16:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Nálunk van egy olyan tanár aki nagyon sokat beszélget személyes dolgokró a diákjaival. Szinte napi szinten ölelget minket. Van egy másik tanár aki nem ennyire ilyen de ő is eléggé szeretgetős

Mind2 nő

2022. dec. 23. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!