Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
18 éves, "kigyúrt" fiú vagyok és osztálytársaim állandóan velem poénkodnak. Ha már valamit félre mondok egyből megy a nevetés,kigúnyolás stb.. Ki használják azt hogy nem élek vissza azzal, hogy simán meg verhetném bármelyiket. Ti mit tennétek a helyemben?
2018. márc. 8. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ja mert a kigyúrtságod azt jelenti, hogy verekedni is tudsz? Szerintem nem vagy olyan kemény legény, ha ennyire nem tudsz mit kezdeni a gyerekek poénkodásával. Az meg hogy eszedbe jut egyáltalán a "verekedés" szó, az téged minősít. Szerintem szólj vissza nekik valami frappánsat és ne vedd magadra amit mondanak. Haverok között is ugyan ez megy, ez normális ebben a korban, de még később is..Én kifejezetten élveztem, hogy egymást szekáltuk (kölcsönösen!)..ment a szájkarate a fiatalok között még a munkahelyen is.
2018. márc. 8. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Velük nevetnék én is, ha látják, hogy nem izgatod magad, akkor majd megunják a gúnyolódást.
2018. márc. 8. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne vedd magadra. Szeretnek poénkodni.

Csatlakozz te is hozzájuk és mehet a szájkarate. Illetve az egymás szívatása. Én személy szerint nem vagyok valami kigyúrt ember, de nálam 3x nagyobb embereknek is beszólok. Illetve boxolok is vele, ha kell. De mindet poén kedvéért csináljuk.

2018. márc. 8. 15:59
 4/7 anonim válasza:

"Én kifejezetten élveztem, hogy egymást szekáltuk..."

Akkor te vagy az e havi Igazi Magyar Díj győztese.

2018. márc. 8. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Tapsi...ha már értelmes választ nem tudtál adni, azért a másik ember véleményébe bele tudsz pofázni. Akkor kinek jár a díj?

Nyilván azt se tudod hogy értettem. A kölcsönös, nem megalázó ártatlan csipkelődés haverok között teljesen normális. Arról ugye nem én tehetek, hogy neked nincsenek barátaid és nem tapasztalhattad meg.

2018. márc. 8. 16:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolókat: 1. Válaszoló én pont azt írtam hogy eszemben sincs verekedni osztálytársammal és nem azért mert félnék hanem mert nem óvodában érzem magam. Értem én a viccet, együtt nevetek a többiekkel és én is vissza szólogatok de amikor mindenki beszólogat az már sok.
2018. márc. 8. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:

ilyenkor vagy nem foglalkozol velük, vagy rátúlzol az oltásokra.

pl valamit félreolvasol akkor odamondod nekik POÉNOSAN,hogy most mit szóltok le volt amikor beszélni sem tudtam mert gugyogtam ahhoz képest egész jó vagyok adjatok egy kis időt és nemsokára belejövök későn érő típus vagyok :D

2018. márc. 12. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!