Mit szóltok az ilyen emberekhez?
Figyelt kérdés
Szerdán kellett mennem szóbelizni egy gimibe. Úgy volt hogy egy osztálytársamat nem hívtak be de fent volt a neve. Gyorsan írtam neki, felhívtuk az anyját hogy jöjjenek, azt mondták jönnek. Bemenetem a terembe és mikor végeztem mondtam a tanároknak Hogy késik, kimagyaraztam hogy miért nem jött. Hiába mindez nem jött. Suliba elmondtam a barátoknak, és ők szóltak neki Hogy azért a pofátlansagnak is van határa. Erre behivatta anyucit, aki szólt az ofőnek. Én meg kaptam az osztályfonokit, amikor csak segítettem neki. Nektek mi a véleményetek az ilyen emberekről?2018. márc. 2. 14:17
1/7 anonim válasza:
Én speciál egyáltalán nem értem miért kaptál ezért osztályfőnökit.
Az meg, hogy szóltatok és még direkt mondtad a tanároknak is,hogy késik nagyon kedves dolog volt. Viszont hiába vagy kedves ha egy ilyen bunkó paraszt nem tudja értékelni. Ne foglalkozz vele,nem a te továbbtanulásod forog kockán.
2/7 A kérdező kommentje:
Az érintett mikor megkaptam nem volt ott, lehet ez volt a szerencséje, utána nagy kiborultam Hogy az ember csak segíteni akar erre ezt kapom. Hozzáteszem megvédeni nem tudja magát, ha esetleg a tanár fiú mellé ülteti akkor is behivatja anyucit meg apuci. Ez csak szerintem nem normális?
2018. márc. 2. 14:32
3/7 Bogiii5 válasza:
Hát ez tényleg nem normális.Nem is értem,hogy miért te kaptál osztályfőnökit. Az ilyen emberek majd csak később fognak rádöbbeni a munkahelyen,hogy apuci meg anyuci nem fog tudni mindent megoldani,és majd akkor nézhet nagyot. Szánalmas az ilyen szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
Ti mit tennétek? Megmondanátok az ofőnek Hogy miért ilyen igazságtalan? Bármit megteszek, elég nagy a szám 😀
2018. márc. 2. 15:19
5/7 anonim válasza:
Miért, nem mondtad el neki, hogy hogy történt? Meg se kérdezett, csak beírt egy osztályfőnökit? Azért ez gáz, én biztosan odamennék hozzá megbeszélni. Egyáltalán milyen indokkal írt be?
6/7 A kérdező kommentje:
holnap úgy is versenyre megyek vele sajnos, majd ott kifejtem a véleményem
2018. márc. 2. 18:50
7/7 anonim válasza:
Arra ügyelj, hogy ne sértsd meg. Csak mondd el, hogy mi történt, és hogy szerinted nem érdemled meg az ofőit, mert nem csináltál semmi rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!