Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit szóltok az olyan emberekhe...

Mit szóltok az olyan emberekhez, akik csak úgy odamennek egy ismeretlenhez, és megmondják neki, hogy milyen csúnya?

Figyelt kérdés
velem ez volt és iszonyatosan rosszul esett,pedig semmi rosszat se tettem az illetőnek.
2010. okt. 6. 14:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%
őszinte
2010. okt. 6. 14:09
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ez nagyon bunkó dolog. :S Szerintem ne foglalkozz vele, csak saját magát minősítette ezzel a beszólással. Amúgy olyan, hogy csúnya lány nincs szerintem. Mindenkiben van valami szép (tudom, hogy ez most elég közhelyesen hangzik de ez az igazság)!:)
2010. okt. 6. 14:14
 3/19 Kankalin ***** válasza:
100%
Ha az illető a "csúnyaságáról" nem tehet, akkor bunkónak tartanám, de ha az illető önmaga váltja ki a rútság látszatát -mert bőven van ilyen ember, aki a megjelenésén a haj szinével, formájával, sminkkel, öltözékkel önmaga ront- akkor vállon veregetném. Kérdés, hogy te melyik kategória vagy...
2010. okt. 6. 14:15
 4/19 A kérdező kommentje:
nagy az orrom és ezt emelte ki amikor nekem beszélt. :(
2010. okt. 6. 14:15
 5/19 Kankalin ***** válasza:
100%
Dumbonak meg a füle nagy, mégis mindenki szereti.
2010. okt. 6. 14:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
:( ne is törődj vele. :)
2010. okt. 6. 14:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
őszinte? inkább egy t.apló, p.araszt. Tudod ami neki csúnya, az a többinek lehet szép. Persze fontos az őszinteség, de ebben semmi őszinte dolog nincs,mert normális ember ilyet nem csinál. Max tanácsokkal látja el az illetőt, akit csúnyának lát, de akkor se megy oda egy idegenhez és oktatja ki. Sz@r alak az ilyen. Gondolom többen voltak, taknyos kis suhancok, és ez baromi szórakoztató nekik, hogy röhögnek egy jót. Ezeknek magukban kéne a hibát keresni.
2010. okt. 6. 14:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagy az orrom, de én mellé kissé agresszív is vagyok, ráadásul túl nagy a pofám, és nem vagyok túl nőies, ha beugatnak, szóval, lehet, hogy orrba csűrtem volna...
2010. okt. 6. 14:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és mielőtt valaki azt hinné, hogy hülye kis tini vagyok, akinek csak a szája nagy, elárulom, hogy 21 éves vagyok... És tényleg eljár a kezem, ha nagyon felbosszantanak... De ha épp jó hangulatban talált volna, csak annyit mondtam volna neki, hogy én legalább ember vagyok...
2010. okt. 6. 14:22
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Hű, ez a kérdés is annyira felbosszantott, hogy már fogalmazni sem tudok rendesen... Utálom az olyanokat, akik szándékosan, minden ok nélkül bántják az embert...
2010. okt. 6. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!