Mit szóltok az olyan emberekhez, akik csak úgy odamennek egy ismeretlenhez, és megmondják neki, hogy milyen csúnya?
Figyelt kérdés
velem ez volt és iszonyatosan rosszul esett,pedig semmi rosszat se tettem az illetőnek.2010. okt. 6. 14:07
11/19 A kérdező kommentje:
én is 21 vagyok, de nem mertem vissza szólni neki,mert 3man voltak és cigány fajtából valók voltak.
2010. okt. 6. 14:24
13/19 anonim válasza:
Legközelebb mond azt, hogy ha majd mindenki tökéletes lesz, akkor dumáljon! Bár amilyen paraszt , tuskó biztos, hogy nem értette volna miről beszélsz neki..
Rühellem az ilyen "embereket", akik csak úgy beszólogatnak másoknak!
14/19 Kankalin válasza:
Azt irtad "ember" erre kiderül, hogy egy cigány?! Mit foglalkozol vele?!
15/19 anonim válasza:
Azokkal főleg ne foglalkozz. A falkaszellem vezérli őket, ettől képzelik menőnek magukat.
16/19 anonim válasza:
Aha, szóval cigányok... De azok nem emberek... Legalábbis ez a rétegük nem!
17/19 anonim válasza:
A cigányok nekem is állandóan beszólnak. Mondjuk nem a küldőmre tesznek megjegyzést, hanem mondjuk az anyukámat szidják stb.. Tök ismeretlenül, szóval az ilyen 8 általánossal rajoskodó romákat le kell sz*rni.:D Nem érdemes még visszaszólni sem, mert úgy sem jut el az agyukig. Azt meg főleg nem fogja fel, hogy neki ez csak egy kis szórakozás volt, de akinek beszólt pedig belegázolt a lelkébe.
19/19 anonim válasza:
Hogy nem volt gyerekszobája. Olyasvalamiért b.sztatni mást, amiről nem tehet, taplóság. Egyébként olyanok szokták csinálni, akiknek a külsejükön kívül nincs más az életükben, amivel büszkélkedhetnének, beleszürkülnek a tömegbe, és zavarja őket, aki más. Így próbálják maguknak bizonygatni azt, hogy nekik igenis van önbizalmuk, meg hogy milyen király emberek. Tojj rájuk magasról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!