Mit ronthatok el?
Figyelt kérdés
Ne aggodjanak , nem fogok hazudozni csak azért , hogy jobb színben tünjek fel. Csak elmondom ami történt. 8.-os vagyok és az iskolánkba osztályoknak szoktak szervezni fellépéseket, amiken mi általába a maximumot nyujtjuk. De ez lényegtelen. Tanárbucsura egy keringős fellépést találtak nekünk ki , amibe pont azzal a lánnyal vagyok párban , aki nekem 1.-től 3.-ig tetszett. Na de , kicsikét izgultam , ne hogy véletlen beégjek előtte, vagy esetleg elrontsak valamit. Én ugy vélem , hogy ez nem történt meg , viszont valamiért még se akar velem lenni párba. Jo tudom , nem irányithatom az érzelemeit , de észrevehetően nem akarja velem csinálni , morográm , mérgesen néz rám.... Esetleg tudnátok valamit ajánlani , hogy megkedveltessem meg magam vele. Vagy ilyesmi... Bocsánat , hogy nem fogalmaztam át rendesen , csak nagyon kiváncsi vagyok , hogy ki mit ajánlana . Váőlaszokat köszönöm :)2018. febr. 20. 21:52
1/6 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy miért fintorog, mi zavarja.
Lehet, hogy szúrós a pulcsid, vagy olyan dolog az ok, amire nem is gondolsz és lehet rajta segíteni.
2/6 anonim válasza:
1. vagyok, én pl. nem szeretem a gombokat, undorodom tőlük és nem bírok hozzájuk érni.
Ilyen dolog is lehet, és magadtól nem fogod tudni kitalálni úgysem akkor.:)
3/6 Nagy Szilárd Oltszem válasza:
Ha a lány igy viselkedik nagy esély van rá hogy valamivel megvántottad vafy egyszerüen nem jösz be neki és nem néz rád ugy mint egy lehetséges partnerre egy kapcsolatban.
4/6 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm a választ :) Én se szeretem a gombokat , ha van lehetősegm , nem vezsek fel olyan ruhát amin van :)
2. Igaza van. Én szerintem se vagyok szimpatikus neki , viszont én felajánlottam neki , hogy ha neki nem vagyok jo , akkor válasszon mást.
2018. febr. 20. 23:00
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2018. febr. 21. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!