Miért nem viszonyulnak hozzám az ismerőseim úgy, mint másokhoz? Én ronthatok el valamit?
Figyelt kérdés
A régebbi, általános iskolai ismerőseim egyáltalán nem köszönnek, ha meglátnak. Most, középiskolában már ijesztő nekem ez amit csinálnak. Van 2-3 osztálytársam, aki hajlandó köszönni, a többi csak akkor maximum, ha én előre köszönök. A többi osztályba járó ismerőseimmel ugyanez a helyzet. Bár javarészt interneten írtam rájuk, nem élőben mentem oda, de mégiscsak ismernek. Nem vagyok túl sokszínű, érdekes ember, de a köszönés akkor is alap dolog lenne, nem? Bunkók, vagy jogos amit csinálnak?2014. febr. 7. 16:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem szimplán csak bunkók. Nem is érdemlik meg, hogy érdekeljen téged, hogy köszönnek-e vagy sem. Ne törődj velük!
2/2 anonim válasza:
Köszönésen kívül ne is szólj hozzájuk, mert ez tényleg bunkóság. Igazad van, hogy a köszönés az alap. Nekem is vannak hasonló osztálytársaim. Én csak azokkal foglalkoztam, akik normálisak velem és egy idő után a többiek elkezdtek ők is normálisak lenni. Szerintem te se foglalkozz velük, majd megunják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!