Ronthatok ezzel a helyzeten?
31 hetes kismama vagyok. A méhlepény állapota 1-2 fokban érett és le is van maradva a mért adatok szerint. Beteg vagyok és muszáj gyógyszert iratnom.
Ártok ezzel a méhlepénynek/babámnak?
Rosszabbodni fog a méhlepény állapota?
Nem tudom mit csináljak,de már antibiotikumra van szükségem,mert zöld váladékot köhögök fel.
Szedj, ha muszáj.
Van, amit szedhet kismama is anélkül, hogy bármilyen veszélyt jelentene.
Inkább gyógyszer, mint gyulladás.
Mielőbbi gyógyulást!
Irt és azt mondta a magzatra káros hatással lehet
Inkább nem váltom ki
Ilyet felírni 😢
figyelj,,amikor 16 hetes voltam tüszős mandulagyulladásom lett, és muszáj volt gyógyszert kapnom. Augmentint kaptam.. lehet hogy igen lehet hogy nem, de a kisfiam asztmás , remélem kinövi, sokan azt mondják bioztos a terhesség alatti gyógyszertől lett beteg a gyerek. 1,5 éves korában jött ki rajta, a hörghuruttal kezdődött. állitólag iskolás korára kinövi,
azt is mondják a szervezetnek kell lebontani nem a babának, pedig szerintem egyes gyógyszerek átmennek a köldökzsinórón. szóval ez lutri !
Az Augmentin más. Azt simán beszedném. Az a baj,hogy ez az orvos egyáltalán nem megbizhato. Olyan gyogyszert is irt fel anno,amit már rég nem forgalmaznak és a gyógyszertárban csak néztek,amikor vittem a receptet....
Nem vagyok orvos,nem végeztem egyetemet,de érzem,hogy nem szabad ezt a gyógyszert szednem.
Inkább a gyógyszerészt és a védönöt megkérdezem,mit csináljak.
Bocsi utolsó válaszoló,nem olvastam el rendesen a válaszod.
Remélem kinövi a gyermeked az asztmát,tudom mennyire rossz.
Én is asztmás vagyok.
Az elözö terhességeimmel én is szedtem Augmentint és semmi baj nem lett belöle,lehet nálatok sem a gyógyszer okozta az asztmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!