Tegnap nagyon megalázott egy fiú a külsőm miatt. Többi lent! Valakinek van ötlete, hogy mit tegyek?
Tegnap a legjobb fiú barátommal csak beszélgettünk szünetben, mikor egy néhány lány meg 1 fiú oda jött hozzánk. A lányok megkérdezték a fiú barátomtól, hogy meleg-e? (Csak csúnya szóval) Szemetsegnek tartottam. De nem tudtam mit tegyek. Tudom, a védelmébe kellett volna álljak, de ezután következtem én. Ugyanis, amit tudni kell rólam, hogy nem vagyok a legsoványabb lány. De én nem érzem magam csunyának. Nem érzem úgy, hogy
mindenem lógna. Sokan mondják, hogy csinos vagyok.
De akik nem ismernek, mindig beszólnak....
Szóval.
Az a fiú elkezdte mondani a fiú barátomnak, hogy "te mindig ilyen tankokkal lógsz? " L Meg hogy ha felszállnék egy hajóra, ketté törne".
És nem tudom elkézelni, hogy az ilyenek miért kötekednek mindig?!
Egyépként 14 éves vagyok. Az a srác 13. Azt hiszem.
A lényeg pedig az, hogy még aludni sem tudok. Bánt, hogy nem szóltam vissza. Mert talán ha vissza szóltam volna, nem éreznem magamat ennyire rosszul. Mert arra gondoltam, hogy mi van akkor, ha esetleg megbántom? Barátaim szerint túl kedves vagyok. Meg akkor is, mikor nem kéne.
Az a baj, hogy én is belementem verekedésbe, az lett a vége, hogy mivel ezek falkában lógtak, többször megfenyegettek. Akik itt írják a verekedést: ez csak a filmekben működik. Kétszer verekedtem, egyszer jött az egész falka rám, szóval nyilván én húztam a rövidebbet, másodjára engem vettek elő verekedésért a tanárok.
A visszaszólás ahogy írta valaki, hogy mintha nem zavarna vagy nem érdekelne az egész dolog, az úgy jó.
Bizony amit a 8-as válaszoló írt az fixen hatásos :D
nekem van egy titkos mondatom amire általában nem tudnak mit szólni ha úgy van.
Na szóval miután elmondta a magáét akkor hanyag eleganciával kérdezd meg tőle,hogy ez most beszólás volt vagy poén? mert beszólásnak gyenge poénnak meg rossz.
Legközelebb húzz be neki(k) egy nagyot.
Lehet, hogy a szájsebészetre fog kerülni, de legalább megtanulja.
Attól meg nem kell félned, hogy valamelyik szülő felmegy a suliba és leszámol veled. Ha értelmes a szülő, akkor pontosan, hogy a saját gyerekét fogja jól megrángatni, hogy hogyan tehet ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!