Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tegnap nagyon megalázott egy...

Tegnap nagyon megalázott egy fiú a külsőm miatt. Többi lent! Valakinek van ötlete, hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap a legjobb fiú barátommal csak beszélgettünk szünetben, mikor egy néhány lány meg 1 fiú oda jött hozzánk. A lányok megkérdezték a fiú barátomtól, hogy meleg-e? (Csak csúnya szóval) Szemetsegnek tartottam. De nem tudtam mit tegyek. Tudom, a védelmébe kellett volna álljak, de ezután következtem én. Ugyanis, amit tudni kell rólam, hogy nem vagyok a legsoványabb lány. De én nem érzem magam csunyának. Nem érzem úgy, hogy

mindenem lógna. Sokan mondják, hogy csinos vagyok.

De akik nem ismernek, mindig beszólnak....

Szóval.

Az a fiú elkezdte mondani a fiú barátomnak, hogy "te mindig ilyen tankokkal lógsz? " L Meg hogy ha felszállnék egy hajóra, ketté törne".

És nem tudom elkézelni, hogy az ilyenek miért kötekednek mindig?!

Egyépként 14 éves vagyok. Az a srác 13. Azt hiszem.

A lényeg pedig az, hogy még aludni sem tudok. Bánt, hogy nem szóltam vissza. Mert talán ha vissza szóltam volna, nem éreznem magamat ennyire rosszul. Mert arra gondoltam, hogy mi van akkor, ha esetleg megbántom? Barátaim szerint túl kedves vagyok. Meg akkor is, mikor nem kéne.

#kövér #Iskolai csúfolás
2018. febr. 20. 05:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy én is belementem verekedésbe, az lett a vége, hogy mivel ezek falkában lógtak, többször megfenyegettek. Akik itt írják a verekedést: ez csak a filmekben működik. Kétszer verekedtem, egyszer jött az egész falka rám, szóval nyilván én húztam a rövidebbet, másodjára engem vettek elő verekedésért a tanárok.

A visszaszólás ahogy írta valaki, hogy mintha nem zavarna vagy nem érdekelne az egész dolog, az úgy jó.

2018. febr. 20. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Bizony amit a 8-as válaszoló írt az fixen hatásos :D

nekem van egy titkos mondatom amire általában nem tudnak mit szólni ha úgy van.

Na szóval miután elmondta a magáét akkor hanyag eleganciával kérdezd meg tőle,hogy ez most beszólás volt vagy poén? mert beszólásnak gyenge poénnak meg rossz.

2018. febr. 20. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:
11-es,ha az én gyerekemet szekálnák és nem működne a szép szó,én úgy megtépném ha fiú ha lány,az iskola és a nagy barátai előtt,hogy elköltözne mert sírós kisfiú lenne és halálraégetném megaláznám.Amelyiket a szüleik nem nevelik majd én megfogom.
2018. febr. 20. 22:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Legközelebb húzz be neki(k) egy nagyot.

Lehet, hogy a szájsebészetre fog kerülni, de legalább megtanulja.

Attól meg nem kell félned, hogy valamelyik szülő felmegy a suliba és leszámol veled. Ha értelmes a szülő, akkor pontosan, hogy a saját gyerekét fogja jól megrángatni, hogy hogyan tehet ilyet.

2018. febr. 20. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Na igen ezzel az a baj ,hogy az ilyenek falkaban vannak. Ezert irtam elobb hogy menj tanarhoz. Nálam is falkaban voltak, de mostmar bánom, megert volna egy verest az ,hogy jol képentoroljem. Ram jottek volna 20an de nem erdekel. De tenyleg elobb tanár. Nalunk odaig fajult ,hogy utanunk jöttek mikor hazafele mentunk,na ott mar majdnem bunyo volt. Végül a panelnal lévő gondnok elzavarta őket. Ismert minket (en és a haverom egy panelban laktunk en az 1/a ban ő a b ben) szoval ismert minket es ugymond megvedett :) elobb menj tanarhoz !
2018. febr. 21. 05:51
 16/18 anonim válasza:
Szerintem ne szolj a tanárnak mert akkor te leszek az "árulkidós csicska".... Velem is sokan kötekkedtek de most már csak néha egy nálam 2 évvel idősebb csaj de már azokat is szoktatom.... Szolj bekuk vussza és mond meg a fiú baeátodnak, hogy verje be a srác képét. Ha kell segíteni a beszólásokkal irj privárba 13L
2018. febr. 23. 20:38
 17/18 anonim ***** válasza:
En mindig eroszakosan reagaltam ilyen helyzetekben es segitett. Engem is neveztek mar tanknak. Elgancsoltam a kis bekepzelt libat, atsetaltam rajta (hosszaban), ugy, hogy meg a bakancsom is rajtam volt. "Na latod cicam, vegigment rajtad egy tank". Sirva elrohant es szerintem azota is fel tolem. Az ilyeneknek csak addig nagy az arcuk, amig nem harapnak sarba. En becsulom azokat az embereket, akik igy szeretnek, meg azokat is, akik kedvesen tudtomra adjak, hogy van rajtam mit fogni. De akik a szajukon keresztul rosszindulatot fosnak, azok megerdemlik, hogy a cipod talpanak nyoma ekesitse az arcukat. Legkozelebb allj ki magadert.
2018. febr. 28. 11:42
 18/18 anonim ***** válasza:
á ez nekem is volt, kb 12-17 éves korom között, pedig nem voltam túlsúlyos, csak nem a pálcika alkatom volt. én azt alakítottam, ki, hogy amikor ilyenek odajöttek, én hamarabb elsütöttem három dagadtos poént az orruk előtt, és jó hangosan nevettem az arcukba, hogy van e még valami új mondanivalójuk? és őket nagyon bosszantotta, hogy engem (láthatóan) nem zavart a dolog (de nyilván, baromi szarul esett) de így önvédelemnek megfelelt, és tudom, hogy tőlük jobban fájt volna a dolog
2018. márc. 8. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!