Mennyire gáz az iskolában ha valakinek egy dolgozat nulla pontosra sikerül?
Figyelt kérdés
Nyilván nem állandóan, hanem ha egyszer előfordul valakivel hogy az adott dolgozatra nem tudott készülni és semmit se tud belőle2017. szept. 27. 18:55
2/10 anonim válasza:
Előfordul. A saját esetemben cikinek érzem, de amúgy ki-ki döntse el maga.
3/10 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy a saját szemében érzi gáznak, vagy az osztálytársai miatt.
4/10 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm a nulla pontos matekjával "dicsekedett", tehát...
5/10 anonim válasza:
jah, hát ez környezetfüggő. van, ahol jó poén.
6/10 anonim válasza:
A fősulin volt egy csoporttársam, aki -adminisztrációs hiba miatt- csillagos egyest kapott. Azóta is emlékszem a tantárgyra, a nevére stb, pedig több mint 23 éve volt.
Azért ne ez legyen a hobbid! Tanulj jobban.
7/10 anonim válasza:
Nálunk azzal dicsekedett az egyik srác, hogy ötször jobb dolgozatot írt 5 ponttal, mint akinek csak 1 pontot sikerült szereznie, pedig mindkettő karó.
8/10 anonim válasza:
Semennyire. Ha mindig is ilyen volt akkor nem kirívó, ha meg alapból jól tanulsz akkor tudják, hogy nem vagy hülye, csak ezt a dolgozatot épp leszartad. Ennyi.
9/10 anonim válasza:
Attól függ. Alsóban ultra gáz. Felsőben kicsit megbotránkoztató. Középsuliban "meh". Egyetemen meg döntsd el, a te pénzed.
10/10 anonim válasza:
0 pont az gáz szarul is érezném magam, azért én az 1-es ponthatár 60%-át átlagosan elértem mikkor pont nem készültem rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!