Megtehetné ezt a tanárom?
Figyelt kérdés
1 hete megbetegedtem, múlthéten még voltam suliban, a héten most mentem először. Magyar órán írtak egy dolgozatot az osztálytársaim. Ma 7.órában próba volt (iskolai bemutató lesz 1 hónap múlva) és a magyar tanárom a rendező. A próba végén mondja nekem, hogy meg kell írnom a dolgozatot. Mondtam, hogy tudom, és mivel holnap lesz vele óránk (ma nem volt) akkor természetesen megírom. Erre azt mondta, hogy nem, most fogom megírni 8.órában míg ő fakultációt tart. Mondtam neki, hogy nem tudok bemenni, mert el kell érnem a buszt hiszen különórára kell mennem egy másik városba és más busz nincs. Erre azt válaszolta, hogy akkor 1,mert ő nem biztos, hogy lesz holnap, és nem akar velem vesződni. Mivel nekem a különóra "most fontosabb" arra siettem (német, mert előrehozottat teszek, és nyelvvizsgát is). Holnap megkérdezem, hogy akkor mégis mi lesz, de ezt megtehetné, hogy beírja az 1-et?2018. febr. 14. 16:29
1/4 Captain Logic válasza:
Nem. Vége az óráidnak, mehetsz haza. Ha beírja az egyest, akkor meg mehetsz igazgatóhoz.
2/4 anonim válasza:
Nem kaphatsz 1-est ha nem írtad meg. Mire kapnál?
3/4 anonim válasza:
Ha 1-est ad menj az igazgatóhoz.
Egyrészt meg sem írtad,másrészt meg vége van az óráidnak és ő nem tarthat bent mert nincs kedve veled vesződni.
4/4 anonim válasza:
Ez így van.
Nem teheti meg. Menni kell reklamálni az igazgatóhoz.
Nem is kötelezhetne arra, hogy bent maradj nyolcadikban. Olyan nincs, hogy akkor egyes.
Ezt meg kell tárgyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!