Van egy ember az osztályban, akit nagyon utálok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Új osztályban vagyok. 35-en vagyunk, közülük 30-al nincs bajom kb. De van egy ember akit nagyon utálok. Nagyon beképzelt, csak az az igazság, hogy nem sok mindenre lehet beképzelt, mert elég gáz a gyerek. Mindenkivel úgy beszél, mint a kutyájával, szóval nem csak nekem van vele bajom. Nekem is beszólogatott, azért írom múlt időben, mert 2-3 hete nem nagyon adok lehetőséget neki arra, hogy beszóljon. Nagyon kerülöm. Ő hangoztatja is, hogy utálja az osztályt és, hogy jövőre el akar menni. Olyan szinten utálom, hogyha ránézek akkor rosszul leszek. Hogy ne idegesítsem magam rajta? Válaszokat köszönöm.2018. febr. 12. 14:03
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen osztalytarsam. Fiu volt, es olyan undoritoan volt kepes beszelni rolam( lany vagyok) hogy nem egyszer lett mar ebbol verekedes. Szerencsere ez a srac mar elment.
Nem sokat tudsz ez ellen tenni. Engem neha megnyugtatott az, h jol megvertem. Elegge nyomorek gyerek volt. Tudom az eroszak nem megoldas, de van amikor mar nem igazan segit mas.
Ha meg esetleg nem probaltad, beszelhetnel vele h vegyen vissza, vagy szolj a tanaroknak, csak nehogy a vegen te legyel az arulkodo. Meg keruld el amennyire tudod, ezeken kivul nem sok mindent tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!