Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy képzésre járok, szerintete...

Egy képzésre járok, szerintetek miért baj az egyeseknek hogy van pár ember az osztályban aki hamarabb elmegy hogy elérje a buszt vonatot?

Figyelt kérdés
van pár vidéki ember aki mindennap elmegy 20-30 percel hamarabb hogy elérje a buszt vonatot hogy ne kelljen órákat várni a következőre és a tanár nem irja be azt a 20-30 percet, én is amikor fél háromig voltunk elmentem hogy elérjem a fél hármast mert utána csak 2 óra múlva indul a következő, na most pont a helyi lakosok akiknek könnyű mert ott laknak a városban pont ők pofáznak ilyeneket hogy ez így nem jó az ilyenek nem fogják elvégezni a képzést lógosok meg ilyenek, na most elmondanám hogy pont azok az emberek mondják ezeket akik a heti 5 napból minimum 1-2 napot ellógnak(igazolásuk szokott lenni nem tudom honnan illetve hogyan csinálják) na és pont ők pofáznak 20-30 perc miatt, hetente ennyit lógnak inkább ők nem fogják így elvégezni a képzést, mellesleg ők sose fogják azt megtudni milyen szar a vasútállomáson fagyoskodni 2 órát, van amelyik csak hazagyalogol olyan közel lakik a sulihoz aki meg városi buszra szál annak meg 10 percenként jön busza, miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni?? nekik sokkal könnyebb életük van mint nekünk, igy könnyű pofázni.

2017. nov. 25. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Mert az emberek ebben az elmaradott országban ilyen kis együgyű prsztok, rosszul is lennének ha nem utálhatnának valakit. Ez köti össze őket. Velem is genyóznak a munkahelyen, ugyanígy sokan egy ellen. Szrd le őket, mintha nem is léteznének.
2017. nov. 25. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Erről eszembe jutottak a gimis éveim. Mint vidéki ott ebédeltem, mint úgy kb 450 sulis társam. Na már most ha nem rohantunk enni, akkor vagy az óráról vagy a buszról késünk le. Aki nem ebédelt az persze tudta mondani hogy siessetek kihűl a kaja :D
2017. nov. 25. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Az emberek már csak ilyen rosszindulatú prolik. Soha nem néznek mélyebben a dolgok mögé, nem érdekli őket mi miért történik.

Nekik elég ha a felszínt látják, a felszín meg az hogy XY fél órával kevesebbet kell bent maradjon mint ők tehát XY dögöljön meg.

2017. nov. 25. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz veluk, ha a tanarnak nincs problemaja, akkor a tobbieknek kussti van. Egyszer vege lesz a tanfolyamnak es soha az eletben meg talalkozni sem fogsz veluk.
2017. nov. 25. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kepzes ez? Utoljara gimiben volt divat hisztizni ilyeneken, de mar akkor is kva gaz volt. Ertelmes felnottek felfogjak, hogy szerencsetlen, ha nem negy el hamarabb avval a kis idovel, akkor orakat varhat a kovetkezo buszra/vonatra. En se verem a seggem a foldhoz, amikor szemiraumrol valaki elmegy este haromnegyed 7-kor, en meg ott ulok 7-ig. O meg ul a buszon 2 ora hosszat mire hazaer, en meg hazasetalok az alberletbe 10 perc alatt...
2017. nov. 25. 18:00
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Kisgyerekek, akik nem veszik észre ők mit csinálnak, és másikban keresik a hibát a bajt, mások életét fikázzák.

Betegek, ez van. Nem kell velük foglalkozni.

2017. nov. 25. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Elmehet a pcsába az ilyen. Ha a tanárt nem zavarja, és xy se marad le sok mindenről, mert hamarabb elmegy, nekik miért nem mindegy, hogy xy kimegy a buszhoz? Aztán úgy főleg, hogy ott laknak a sulinál, nem kéne pofázniuk. Mondjuk amúgy sem.
2017. nov. 25. 21:22
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ez egy okj képzés és itt már mindenki felnőtt mégis ez megy, és még ők vannak a lejobban kiakadva ha fél háromig kell bent maradni, pedig nekik mit számit az a plusz 45 perc?? Semmit se ugyis hamar otthon vannak én ha városi lennék nem is érdekelne hogy fél háromig ott kell lenni, igy viszont zavaro mert pont fél háromkor megy a vonatom.
2017. nov. 25. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:
49%

Ismerős, eszmbe jutottak a sulis évek.

Ahol én lakom, azt a falut a hasonló neve miatt mindig összekeverték egy másikkal. Ez azért volt gáz, mert én 30 kilométerre laktam, de a járatok nagy része átszállással volt. Ha nem értem el, akkor várhattam, vagy gyalogolhattam az utolsó 10 kilométert.

A másik falu, amire azt hitték hogy ott lakom, a várostól 12-13 kilométerre van és sokkal sűrűbben van busz, az átmenő forgalom miatt.

Szóval nem volt elég a sok hülyét hallgatni még a tanároknak is magyarázkodni kellett. A drága idő meg közben repült.

Nem egyszerű az biztos.

2017. nov. 25. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a gimi jutott eszembe. Kollégista voltam, egyedül az osztályból, egy tanyáról, és ha nem értem el a 15.05-ös vonatot, akkor konkrétan nem tudtam hazamenni, mert fél ötkor elment az utolsó busz, ami megáll a tanyán, és nekem nem volt kedvem a nagy cuccal sétálni kilenc kilométert, főleg nem télen a hidegben (volt, hogy muszáj volt, mert késett a vonat, és elkéstem a buszt). Az osztálytársaim meg csak annyit láttak ebből, hogy az a szemétláda (én) elmehet negyed órával hamarabb az unalmas osztályfőnöki óráról (pénteken mindig az volt az utolsó), és még a termet se kell kitakarítania.

Úgy sikerült rendeznem a konfliktust, hogy meghívtam magamhoz az osztályt születésnapomra, akkor volt, aki lekéste a buszt, és meglepődött, hogy nem jön következő, aztán vagy kigyalogolt, vagy várt két órát, hogy visszajusson Budapestre :D És cserébe a heti egy ellógott takarításért volt egy nap minden hónapban, amikor egyedül takarítottam ki a termet, és a többiek mehettek el hamarabb.

Nem gondoltam volna, hogy ez felnőtt embereknél még fenn állhat :D

2017. nov. 26. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!