Egy képzésre járok, szerintetek miért baj az egyeseknek hogy van pár ember az osztályban aki hamarabb elmegy hogy elérje a buszt vonatot?
Az emberek már csak ilyen rosszindulatú prolik. Soha nem néznek mélyebben a dolgok mögé, nem érdekli őket mi miért történik.
Nekik elég ha a felszínt látják, a felszín meg az hogy XY fél órával kevesebbet kell bent maradjon mint ők tehát XY dögöljön meg.
Kisgyerekek, akik nem veszik észre ők mit csinálnak, és másikban keresik a hibát a bajt, mások életét fikázzák.
Betegek, ez van. Nem kell velük foglalkozni.
Ismerős, eszmbe jutottak a sulis évek.
Ahol én lakom, azt a falut a hasonló neve miatt mindig összekeverték egy másikkal. Ez azért volt gáz, mert én 30 kilométerre laktam, de a járatok nagy része átszállással volt. Ha nem értem el, akkor várhattam, vagy gyalogolhattam az utolsó 10 kilométert.
A másik falu, amire azt hitték hogy ott lakom, a várostól 12-13 kilométerre van és sokkal sűrűbben van busz, az átmenő forgalom miatt.
Szóval nem volt elég a sok hülyét hallgatni még a tanároknak is magyarázkodni kellett. A drága idő meg közben repült.
Nem egyszerű az biztos.
Nekem is a gimi jutott eszembe. Kollégista voltam, egyedül az osztályból, egy tanyáról, és ha nem értem el a 15.05-ös vonatot, akkor konkrétan nem tudtam hazamenni, mert fél ötkor elment az utolsó busz, ami megáll a tanyán, és nekem nem volt kedvem a nagy cuccal sétálni kilenc kilométert, főleg nem télen a hidegben (volt, hogy muszáj volt, mert késett a vonat, és elkéstem a buszt). Az osztálytársaim meg csak annyit láttak ebből, hogy az a szemétláda (én) elmehet negyed órával hamarabb az unalmas osztályfőnöki óráról (pénteken mindig az volt az utolsó), és még a termet se kell kitakarítania.
Úgy sikerült rendeznem a konfliktust, hogy meghívtam magamhoz az osztályt születésnapomra, akkor volt, aki lekéste a buszt, és meglepődött, hogy nem jön következő, aztán vagy kigyalogolt, vagy várt két órát, hogy visszajusson Budapestre :D És cserébe a heti egy ellógott takarításért volt egy nap minden hónapban, amikor egyedül takarítottam ki a termet, és a többiek mehettek el hamarabb.
Nem gondoltam volna, hogy ez felnőtt embereknél még fenn állhat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!