Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Írtok jó visszaszólásokat?

Írtok jó visszaszólásokat?

Figyelt kérdés
,,Ne foglalkozz velük" és hasonlókat nem kérek.
2018. jan. 26. 15:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#9 szerinted? Suliban a gyerekek beszólnak de balszerencsére nem nagyon tudok csak bénákat. Amúgy ha megnézed milyen kategória akkor már lehet sejteni.
2018. jan. 26. 16:05
 12/21 anonim ***** válasza:

Ja, szórakoznak veled. Nem tudom, miért kell egy kérdésből rejtvényt csinálni. Szóval, mond nekik, hogy ha ilyen fejem lenne, mint nekik,- visszaraknám anyámba .

- Vagy felraknám a buszra és integetnék neki.

2018. jan. 26. 16:20
 13/21 anonim ***** válasza:

Olyan kevés vagy mint az üdítőben a gyümölcs

Annyit érsz mint a Youtube két nélkül

2018. jan. 26. 16:25
 14/21 anonim ***** válasza:
*net/internet
2018. jan. 26. 16:26
 15/21 anonim ***** válasza:
"Felrúglak, mint a fagyos lószart!"
2018. jan. 26. 16:33
 16/21 anonim ***** válasza:
57%
A suliban az olyan provokatív, kötözködő, beszólogatós gyerekeket elkerültem. Nem is keveredtem balhéba sosem. A visszaszólásod újabbat szül, és jön a tettlegesség.
2018. jan. 26. 16:55
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

Az a baj ezekkel a "beszólásokkal", hogy az interneten olvasva jópofa reagálások, de élőben és komolyan gondolva ezt használni már inkább gáz. Rendkívül elcsépeltek, erőltetettek, nem hordoznak magukban semmi mondanivalót, csak elpufogtatott közhelyek. Nem lehet komolyan venni aki ilyeneket használ, nem véletlen hogy viccoldalak szokták ezeket listázni.

"Kettétörlek, mint CD-mellékletet a postás!" - ha-ha, jaj de vicces, hiszen a kézbesítés során néha sérülnek a küldemények.

"Felruglak mint arab gyerek a teveszart. " ha-ha, jaj de vicces, hiszen a sivatagban vannak tevék és odaszarnak.

Az ilyenektől csak szánalmasabb leszel, mert azt hiszed hogy valami frappánsat mondtál (persze nem, mert az interneten súgták oda neked), közben az egész mondanivalója tömény hülyeség.

2018. jan. 26. 17:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Látni rajtad ha nem tőled, nem csípőből jön. Felesleges erőlködni, csak nevetség tárgya leszel.
2018. jan. 26. 17:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Alkategória: Tanárok, iskolatársak.

Még az sem derült ki, hogy tanár-e, vagy diák. Valami "lájtosabb" kellene, mint az én mackósajtosom. :))

Viccet félretéve, szerintem sokszor hatásos is tud lenni. Köpni-nyelni nem tudnak, ha beszólsz egy hasonlót, mint amit én ajánlottam. Nem bántó, de felkapják rá a fejüket. Csak tudni kell megfelelő hangsúllyal mondani.

2018. jan. 26. 18:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Amelyik kutya ugat, az nem harap.
2018. jan. 26. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!