Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek megalázó, ha valakire...

Nektek megalázó, ha valakire mindig ti írtok rá, ő meg sose keres?

Figyelt kérdés

Ha ráírtok akkor akár egy napot is végig dumáltok, normálisan, jól elbeszélgettek, de ha ti nem írtok, akkor nincs ennyi se. Megalázó? Keresnétek ilyen embert?

Nem közeli barát, hanem csak valaki, akivel néha szeretnétek dumálni.

2017. okt. 15. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem megalázó,csak elszomorító,hogy nem érdeklem.
2017. okt. 15. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos én is csináltam már ezt nem egy internetes barátommal és csak mostanság kezdtem el bűntudatot érezni emiatt. De most megfogadtam magamban, ha lesz időm, mindenképpen keresni fogom őket.
2017. okt. 15. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Venni kéne a lapot, hogy:

1. nem érdeklem

2. nincs mindig hangulata hozzám

3. nem ér rá

2017. okt. 15. 15:49
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Én úgy vagyok vele, ha keresek valakit akkor elvárom hogy ez fordítva is működjön főleg ha tudom hogy lenne rám bőven ideje, de ha csak az van hogy én keresem állandóan, és hiába dumálunk el jól, hiába jó minden, de ő még az utcán is maximum köszön, de nem áll le pár szóra, csak ha én nem kezdek ebbe bele, az számomra nem igazi barát. Sokszor csak én kerestem a régi, és új barátaimat, egyik sem keresett engem szinte, és ezzel kiderült hogy jóformán egyoldalú volt az egész, nekik voltak nálam fontosabb emberek az életükbe akik negyed annyit nem adtak nekik, de ők valamiért fontosabbak voltak, én meg úgy döntöttem ha én írtam nekik eddig, akkor ezentúl írjanak ők is, ne csak én. Hamar kiderült hogy hány embernek vagyok fontos, a viszonylag 10 barátból kettő maradt akik viszonozták a dolgokat. Persze már egy igaz barátom sincs kivel tudnánk órákat beszélgetni. Persze egy van, de ő vele inkább viberen beszélünk, vagy felhív telefonon, mert ő neki jóval olcsóbb, meg ő legalább keres is, és érdeklődik irántam. Ha én keresek írok neki, vagy megcsörgetem és visszahív.
2017. okt. 15. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem közeli barátnál is volt ilyen időszak, mindig én írtam, hívtam, stb. Aztán meguntam és nem kerestem egy darabig, majd írt magától. (Aztán volt, hogy ez fordítva is megtörtént.)

Viszont ha magától hosszabb idő után sem keres akkor meg kell érteni, hogy nem érdekled, vagy nem vagy neki fontos, fájhat, de ez van.

2017. okt. 15. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Nincs ideje, pl? Nem figyel? Vagy például van egy haverom aki ritkán online...nem ilyen okostelefon b..zi ha értitek :D

Megkértem, hogyha belép írjon ő, mert bár engem online jelez 7/24, nem biztos hogy pont akkor fogom végigscrollozni az elérhető emberek listáját amikor ő épp online. Semmi probléma nincs nálunk ebből.

2017. okt. 15. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem megalázó, de rossz érzés tud lenni. Én azt szoktam csinálni, ha ez zavar, hogy nem írok neki, és legközelebb akkor beszélünk amikor ő keres. (Olyankor is szoktam ha én kerestem utoljára és nem ért rá, vagy valamiért nem írt vissza, volt hogy 3 hónapig nem beszéltem egy barátommal e miatt, mert előtte összezördültünk, ő azt hitte haragszom és nem mert írni.)
2017. okt. 15. 17:09
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Én eléggé hülyének nézve éreztem magam, amikor folyton én írtam rá az akkori magántanáromra... Szerencsére nem jártam hozzá sokáig. Már nem is járok magántanárhoz.
2017. okt. 15. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Volt nekem olyan barátom, akivel amúgy rohadt jól el tudtunk beszélgetni, de ő magától egy nyamvadt szót nem írt volna.

Aztán volt, hogy irtó beteg lettem. Több hétig nyomtam az ágyat, napokig szinte azt se tudtam, hol vagyok. Kis híja volt, hogy nem lett nagyon komoly a helyzet, de végül felépültem. Amikor kezdtem lebetegedni, akkor beszéltünk utoljára. Annak ellenére, hogy tudta, hogy beteg vagyok, több, mint 2 hétig annyi nem volt benne, hogy rámírjon, vagy egy sms-t dobjon - ha fel nem is hív -, hogy egyáltalán hogy vagyok.

Aztán mondtam, köszönöm, nekem ilyen "barát" nem kell.

2017. okt. 17. 20:19
 10/11 Mcgalagony17 ***** válasza:

A nem közeli barátok, vagyis ismerősök esetében teljesen hidegen hagy a dolog, ha már valóban barátságot táplálok az illető felé, bizony ki bír akasztani a viszonzatlanság.

23/N

2017. okt. 17. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!