Hogy tanuljak meg jól angolul?
Figyelt kérdés
11.es vagyok , járok heti 1x külön angol tanárhoz, és van heti 4 angol órám suliba,emellett elkezdtem pár napja filmeket nézni angolul és angol felirattal. Elkezdtem listeningeket hallgatni. Ezek mellett mivel tudnék még gyakorolni. Most szeretnék májusba előrehozott érettségizni belőle. Várok minden hasznos tippet :)2018. jan. 22. 22:29
11/11 anonim válasza:
Milyen szinten akarsz érettségizni?
Egyébként bármit csinálsz angolul, az használ. Ha szeretnél olvasni, szerintem már rég olvasnál angolul is. Ha nem szeretsz, akkor nem muszáj azt erőltetni (bár persze, hasznos az olvasás, de), lehet, hogy sokkal többre mész vele, ha angol szövegeket hallgatsz. Szóval mindegy, csak csináld. És minél többfélét, annál jobb.
Egyébként meg: 11.-es, angoltanár (ha magyar), angolóra, májusban, a központozást meg inkább hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!