Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ki szoktak rugni tanart, ha...

Ki szoktak rugni tanart, ha sok a panasz ra es jogos mind?

Figyelt kérdés
2018. jan. 19. 22:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

-beirt egy egyest, mert hianyoztam es osztalytarsam (!!) elvesztette a lapot amit nekem kuldott a tanar. Harmas sulyozassal irta be

-beirt egy egyest, mert nem volt nalam piros toll, es a feladatot kek tollal javitottam :) meg csak nem is jegyre ment, es a megoldasokat ceruzaval irtam be amugy is...

-szaktanarit kaptam, mert nem vettem le a kabatomat a hideg teremben (meg voltam fazva amugyis). Es ne ilyen angy teli kabatot kepzeljetek el rajtam, sima bor dzseki volt, meg osszel tortent az eset

-NEM IS TUD NEMETUL. Jarok kulon nemetre es mondta a tanarom, hogy nem jol van megoldva xy feladat, kerdezte, hogy egyedul csinaltam e es mondtam hogy nem, a kulontanarommal

Osztalytarsaimmal is szeret kib*szni, de velem a leginkabb. Mar szeptemberben elkezdett ok nelkul utalni, pedig en vagyok a legjobb nemetes a csoportban (es ezt most tenyleg semmi ego nelkul mondom, dolgozataim otosek). Elozo tanarnak semmi gondja nem volt velem, meg versenyen is voltam (2. hely), de a mostani tanar nem szolt nekem, hogy lesz verseny...

2018. jan. 20. 12:14
 12/17 A kérdező kommentje:
*NEM IS TUD NEMETUL. Jarok kulon nemetre es mondta a tanarom, hogy nem jol van megoldva xy feladat, kerdezte, hogy egyedul csinaltam e es mondtam hogy nem, a *****sulis nemettanarommal****
2018. jan. 20. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:
17%
Aha. Értem. Hát aki nem veszi le a kabátját a teremben, az tőlem is szaktanárit szokott kapni. A többi meg sima nyekergés. Na meg sok alulképzett pedagógus van, csak mert nem kifejezetten penge, nem rúgják ki.
2018. jan. 20. 12:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Nincs is benne a hazirendben, hogy vegyek le a kabatot, meg konyorgom, egy dzsekirol van szo.
2018. jan. 20. 14:07
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

Jaj, ez a kicsinyes tanárok, de utálom! Nálam egy szabály van órán: ne zavarj engem és a többieket a tanulásban. Pont letojom, hogy kabátban vagy egy szál topban ülsz, ez ugyanis teljesen lényegtelen az óra szempontjából.

De a diákok között is vannak ám ilyenek: a fenti tanártípusnak a diák megfelelője az, aki csakazértse veszi le a kabátját, pedig már megsül benne, de "nehogymá az legyen amit a köcsög tanár mond, hö" (nem rád utaltam, kérdező, csak példa volt)

2018. jan. 20. 14:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Amiket leírtál, abból az jön le, hogy a tanár igazságtalan volt veled, de ezek alapján a dolgok alapján nem fogják kirúgni. Ha bepanaszolod, valamivel biztosan meg fogja indokolni a rossz jegyeket, intőt, stb. Egyszóval ez a tanár pikkel rád, ezt írtad is, hogy már szeptemberben kiszúrt magának. Ha elviselhetetlennek érzed a helyzetedet, akkor próbáld meg párhuzamos csoportba kérni magad, ha van rá lehetőség. Ha nincs, és félsz attól, hogy puszta rosszindulatból le fogja rontani a jegyedet, akkor két dolgot tehetsz: 1. leteszed a nyelvvizsgát (a legtöbb gimiben ez után nem kell bejárni az órára és automatikusan ötöst kapsz) 2.független vizsgabizottság előtt letett osztályozó vizsgát kérsz év vége előtt, akkor azt a jegyet fogod kapni, amit ez a bizottság ad neked. Ennek az a módja, hogy az osztályozó vizsga esedékes időpontja előtt legalább 30 nappal írásos kérelemmel fordulsz az iskola igazgatójához, amelyben ezt kéred tőle (ha nem vagy 18 éves, a szülő is írja alá). A kérelem indoklását nem kell nagyon részletezned, elég, ha annyit írsz, hogy attól tartasz, ebből a tantárgyból nem számíthatsz objektív értékelésre a tanárod részéről. Törvény adta jogod, hogy ezt kérd, az igazgató nem tagadhatja meg, továbbítania kell a kérelmet az Oktatási Hivatalhoz, ahol kijelölik a független vizsgabizottságot. Előtte érdeklődd meg az iskolában, hogy mikor szokták az osztályozó vizsgákat szervezni év végén (ált. májusban szokták), hogy ne csússz ki a 30 napból.
2018. jan. 20. 20:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Az osztályfőnököd mit szólt, amikor elmondtad neki a panaszaidat?
2018. jan. 20. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!