Ki szoktak rugni tanart, ha sok a panasz ra es jogos mind?
-beirt egy egyest, mert hianyoztam es osztalytarsam (!!) elvesztette a lapot amit nekem kuldott a tanar. Harmas sulyozassal irta be
-beirt egy egyest, mert nem volt nalam piros toll, es a feladatot kek tollal javitottam :) meg csak nem is jegyre ment, es a megoldasokat ceruzaval irtam be amugy is...
-szaktanarit kaptam, mert nem vettem le a kabatomat a hideg teremben (meg voltam fazva amugyis). Es ne ilyen angy teli kabatot kepzeljetek el rajtam, sima bor dzseki volt, meg osszel tortent az eset
-NEM IS TUD NEMETUL. Jarok kulon nemetre es mondta a tanarom, hogy nem jol van megoldva xy feladat, kerdezte, hogy egyedul csinaltam e es mondtam hogy nem, a kulontanarommal
Osztalytarsaimmal is szeret kib*szni, de velem a leginkabb. Mar szeptemberben elkezdett ok nelkul utalni, pedig en vagyok a legjobb nemetes a csoportban (es ezt most tenyleg semmi ego nelkul mondom, dolgozataim otosek). Elozo tanarnak semmi gondja nem volt velem, meg versenyen is voltam (2. hely), de a mostani tanar nem szolt nekem, hogy lesz verseny...
Jaj, ez a kicsinyes tanárok, de utálom! Nálam egy szabály van órán: ne zavarj engem és a többieket a tanulásban. Pont letojom, hogy kabátban vagy egy szál topban ülsz, ez ugyanis teljesen lényegtelen az óra szempontjából.
De a diákok között is vannak ám ilyenek: a fenti tanártípusnak a diák megfelelője az, aki csakazértse veszi le a kabátját, pedig már megsül benne, de "nehogymá az legyen amit a köcsög tanár mond, hö" (nem rád utaltam, kérdező, csak példa volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!