Kit szoktak az iskolában az iskolatársak szekálni? (Engem igen de már nem nagyon érdekel valahogy mostmár annyira ovis, hogy odajönnek a beszólásaikkal :/) Ti ezt hogyan kezelitek? (13/f)
Engem, régebben. Bár nálam aránylag még "indokolt" is volt, a viselkedésem miatt. Emiatt évek óta nincsenek barátaim, pedig háromszor váltottam iskolát. PTSD-m (poszttraumás stressz szindróma), szorongásom, depresszióm, és pszichogén amnéziám van. Ezeknek egy része az iskolai bántalmazásnak köszönhető.
15/L
Na az nagyon rossz :/ szerencsére nem estem depresszióba
najó volt olyan évem nekem,hogy elvoltam zárkózva nagyon de ottvolt nekem a zene és tulajdonképpen ez hozott ki meg egy osztálytársam a bezártság alól de csak annyit mondok keress barátokat ne iskolákban,mert ott általában csak az van,hogy ha valami betegsége van az embernek szivatják mintha ők különbek lennének holott nem is...
Én piszkáltam régebben az egyik o.társamat. De már nem :"D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!