Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti nektek is szoktak más...

Ti nektek is szoktak más nevet mondani?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor miről mi lettél? Ki mondta máshogy a neved?

2017. szept. 28. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában összekevernek egy szaktársammal, de az egyik tanárnő következetesen Flórának hív. OK, a kezdőbetű stimmel legalább...
2017. szept. 28. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég "rendszeresen" (de csak az idősek). Mindig ugyanarra vétik el, következetesen , a két névben a betűk fele egyezik meg. A másik név valamivel gyakoribb, de az enyém sem ritka.
2017. szept. 28. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gábor vagyok, a tesitanár Tamásnak hívott. A hiányzásaimat is "K. Tamás" néven írta be a naplóba. A "K" nem sokat mondott az osztályfőnöknek így elég sokszor megúsztam a dolgot. :P
2017. szept. 28. 20:13
 4/8 Metionin ***** válasza:
100%
Engem sokan (köztük a főbérlőm is) Máriának hív. Köze sincs hozzá a nevemnek, pláne hogy nem is magyar csak M-mel kezdődik.
2017. szept. 28. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel nekem ritka nevem van, azt altalaban mindenki elsore megjegyzi. Nem is szoktak osszekeverni senkivel. Viszont a hugom ugyanabba a suliba jar mint en, es az egyik tanar (aki az en osztalyomat es a tesomet is tanitja) ramondta az egyik osztalytarsamra a tesom nevet😂 kar h egy betu se egyezik a ket nevben😂
2017. szept. 29. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem a rokonok sokszor Rékának(nővérem neve)hívnak.

Meg egyik fiú osztálytársamat, aki igazából Bálint a matektanárnő következetesen Lacinak hívja, a szép az egészben, hogy a matekcsoportban, de még az osztályunkban sincs senki akinek Laci a neve.

2017. szept. 30. 14:39
 7/8 anonim válasza:
Elég gyakran. És még csak nem is egy néven szólítanak. Voltam már Máté, Dani, Bazsi pedig Viktor vagyok :D
2017. szept. 30. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Stefi vagyok, de a fizika tanár mindig összekever Stella-val, pedig nem is hasonlítunk. Az angol tanár pedig mindig Sacit mond. De voltam már Szofi is. :D
2017. okt. 1. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!