Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti szégyelltek meztelenek...

Ti szégyelltek meztelenek lenni az osztálytársaitok előtt?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy tesióra utáni zuhanyzáskor, vagy osztálykiránduláson, mikor egy szobában vagytok kénytelenek egymás előtt átöltözni.

2018. jan. 12. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem soha nem zavart akkoriban sem,igaz már régen kijártam de most sem zavar ha néznek közben mai napig meztelen tusolok akár a fürdőben is nem zavar ha látnak. 36N
2018. jan. 13. 04:22
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

Koliban 2 meleg szobatársam volt, akik minden este, reggel és néha napközben is dugtak 2 kört. Kértem, hogy tegyenek másik szobába, erre rám akasztották a rasszista náci címkét és 2 évig ez volt a becenevem.

Jah és sportot űztek belőle, ha öltöztem a szobában elkezdték verni a farkukat, tanáraim szerint, rosszindulatú voltam és nem értettem meg a kultúrájukat :)

2018. jan. 14. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

a mostani tizenévesek szégyenlősködésétől kész vagyok komolyan ... az úgymond nagyobbak tök simán elvannak meztelenül az öltözőben meg bárhol egymás közt, de a tizenévesek még egy haverjuk előtt se merik levenni a boxert :)

vicc na ...

2018. jan. 18. 09:53
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
A lány osztálytársaim előtt nem szégyellnék meztelenül lenni, persze csak ha ők is levetkőznek. Ha viszont a fiúk látnának meztelenül, belehalnék a szégyenbe.
2018. jan. 20. 22:05
 15/15 anonim válasza:
72%
Egy kicsit igen, de nem vészes. Osztálykiránduláskor a zuhanyozóban a többieken sincs ruha, mikor mindenki meztelen, már nem is olyan ciki.
2018. jan. 20. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!