Ti szégyelltek meztelenek lenni az osztálytársaitok előtt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy tesióra utáni zuhanyzáskor, vagy osztálykiránduláson, mikor egy szobában vagytok kénytelenek egymás előtt átöltözni.2018. jan. 12. 13:33
11/15 anonim válasza:
Engem soha nem zavart akkoriban sem,igaz már régen kijártam de most sem zavar ha néznek közben mai napig meztelen tusolok akár a fürdőben is nem zavar ha látnak. 36N
12/15 anonim válasza:
Koliban 2 meleg szobatársam volt, akik minden este, reggel és néha napközben is dugtak 2 kört. Kértem, hogy tegyenek másik szobába, erre rám akasztották a rasszista náci címkét és 2 évig ez volt a becenevem.
Jah és sportot űztek belőle, ha öltöztem a szobában elkezdték verni a farkukat, tanáraim szerint, rosszindulatú voltam és nem értettem meg a kultúrájukat :)
13/15 anonim válasza:
a mostani tizenévesek szégyenlősködésétől kész vagyok komolyan ... az úgymond nagyobbak tök simán elvannak meztelenül az öltözőben meg bárhol egymás közt, de a tizenévesek még egy haverjuk előtt se merik levenni a boxert :)
vicc na ...
14/15 anonim válasza:
A lány osztálytársaim előtt nem szégyellnék meztelenül lenni, persze csak ha ők is levetkőznek. Ha viszont a fiúk látnának meztelenül, belehalnék a szégyenbe.
15/15 anonim válasza:
Egy kicsit igen, de nem vészes. Osztálykiránduláskor a zuhanyozóban a többieken sincs ruha, mikor mindenki meztelen, már nem is olyan ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!