Mit csináljak, hogy ne vörösödjek el? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! :'D
Eszméletlen hülye a kérdés, tudom, a részletektől meg még nagyobb idiótának fogtok tartani. Szóval, a helyzet az, hogy van egy elég helyes tanárom. Nincs semmi, nem is lesz, ezt is tudom, és még csak nem is mondom, hogy ez szerelem, mint a legtöbb velem egyidős lány. Mert tudom, hogy ez csak tetszés és annak is egy nagyon gyenge változata. Szimpatikus, ennyi. :"D MÉGIS, annyira ciki, hogy folyton elvörösödök, mikor felszólít és mindenki észrevette már és állandóan ezzel csesztetnek az osztálytársaim. Persze csak vele cikiznek, mikor ugyan úgy elvörösödöm más tanárnál is, mindegy, hogy férfi vagy nő, vagy ufo vagy mit tudom én... :D Miért vagyok ilyen béna, izgulós? Mit csináljak, hogy ez változzon?? :/
2018. jan. 2. 13:22
1/4 anonim válasza:
Én srác vagyok, és vörösödős. Erre varrj gombot. Engem még jobban szekáltak ezzel suliban. 22/F
2/4 anonim válasza:
Semmit se tudsz tenni, genetika😄 szerintem aranyks
3/4 A kérdező kommentje:
Ez annyira nem fair 😁 Mikor minden kis szarságtól vörösödsz... 😂
2018. jan. 2. 14:09
4/4 anonim válasza:
Hát most fair, vahy nem fair, természetes reakció. Szerintem is aranyos, fogd fel így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!