Hogyan tudnek javitani azon, hogy ne vörösödjek el, ha valaki hozzam szol? Vagy, ha csak bemegyek vhova?
Figyelt kérdés
borzasztoan el tudok vörösödni, szinte eg az arcom, mintha 24 orat feküdtem volna tüzö napon...2009. júl. 10. 09:22
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
24 eves vagyok...meddig varjak? nem hiszem, h kinovom, mig kisebb voltam, nem volt ilyen problemam, 2-3 eve jelent meg...
2009. júl. 10. 14:22
3/3 anonim válasza:
Van társaságod akivel eljársz szorakozni haverok stb.?
Nem hiszem hogy ez amúgy egy nagy probléma. Fiu vagy lány vagy egyébként ha szabad tudni?
Szerintem csak kicsit zárkózott vagy és "erkölcsös", ami sajna a mai világban már inkább hátrány, de szerintem azért előny! Bízz magadban, gondolj arra, hogy semmi nem múlik semmin, minden le van szarva, és jobb lesz hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!