Fas*ág lenne tőlem, ha ezt meglépném?
Figyelt kérdés
2018-ban fogok leérettségizni, és a jelenlegi osztályommal nem igazán jövök ki. Nincsennek nyilt inzultálások, a fél osztállyal olyan közömbös vagyok, van 1-2 ember akivel jóban vagyok, meg 1-2 ember aki meg nem bír, de nem mindig mutatja ki, kb ennyi. Mivel egyetemre akarok menni, ezért azt tervezem hogy az írásbeli vizsgák után, és a szóbeli vizsgák előtt törlöm magam minden közösségi média felületről, és csinálok egy sima facebookot, ahová csak családtagokat veszek, meg azt az 1-2 embert, és volt osztálytársat vissza se jelölnék, érettségi találkozókra nem mennék, "kitörölném" őket a hátralévő életemből. Van egy pár külsős (az az nem osztály beli, hanem iskolai) indokom, amiért ezt meglépném (Iskolában való megszégyenítés, ilyenek).2017. dec. 28. 12:41
1/4 anonim válasza:
Én is ugyan ezt csináltam pont érettségi után. De nem is csináltam helyette másik fiókot, mert akivel akarok azzal tudok személyesen is találkozni. Viszont nemrég rákényszerültem, hogy mégis újra regisztráljak, de még családtagokat se jelöltem be, csak azokat az embereket, akik facen adják le nekem a rendelésüket. Mivel kis vállalkozó vagyok. Nincs ebben semmi fszság. Nem köt hozzájuk semmi, csak azért vesznek részt az életedben, mert össze vagytok zárva egy iskolába. Senkit se kötelező megtartani akivel amúgy se beszélgetnél.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem, én is ezt csináltam, vagyis a facebook-os részt leszámítva. Senkit nem keresek, nem válaszolok, teljesen eltűntem az életükből, nem járok a találkozókra sem, múltkor is elhívott egy volt osztálytársam személyesen, leráztam azonnal, hogy érezze a közömbösségem felé. A barátaimat is szépen kiszelektáltam, mert minek nekem olyan, aki csak lelki szemetesnek használ meg ha segítség kell neki, egyből tud jönni, ugyanígy a felszínes barátokkal. Ezen kívül még a szülővárosomból is teljesen felszívódtam, ha ott vagyok se megyek sehova, nem szólok a családomon kívül senkinek. Én ezt éreztem jónak, helyesnek, teljesen tiszta lappal indultam tovább. Ha te is ezt érzed helyesnek, szerintem nincs benne kivetnivaló.
3/4 anonim válasza:
Nem kötelező közösségi oldalon fent lenni, ha van profilod, az meg a tiéd, úgy alakítod, ahogy akarod. Számomra értelmetlen az ilyen kérdés, hogy "f..szság"-e, ha ezt vagy azt teszek a saját profilommal.:-) Számomra inkább az a kérdés, hogy mit akarsz elérni ezzel? Az emlékeidből nem tudod kitörölni a gimis éveket, óhatatlanul is hatnak rád, jobb szembenézni a dolgokkal és úgy továbblépni. Akikkel rühellitek egymást, bármikor törölheted az ismerősök közül, akár a közömbösöket is, a suli nevét is az adatok közül, osztálytalálkozóra meg nem kötelező menni. Van egy csomó opció a beállítások között, hogy ki mit láthasson az adatlapodról és a tevékenységeidről, ill. te milyen értesítéseket kapj. Több megoldás is van arra, amit el akarsz érni, de ne az alapján dönts, hogy számodra közömbös vagy utált emberek mit gondolnak róla.:-)
4/4 anonim válasza:
"az írásbeli vizsgák után, és a szóbeli vizsgák előtt"
Miért pont akkor?
"törlöm magam minden közösségi média felületről"
Ez nem.
"és csinálok egy sima facebookot"
Ez igen. Mert: minek??? Akivel akarod, máshogy is tarthatod a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!