Behívhatnak, , tanúnak" az igazgatóiba egy ilyen dolog miatt?
Ott voltam, amikor egy srác elkezdte fojtogatni egy csoporttársamat a suliban. A tanár, egy másik srác és én szedtük szét őket. Holnap beszél majd az igazgatóval a két srác, és a fojtogatós szülei. Behívhatja az igazgató a srácot aki segített és engem, mint ,,tanúk"?
Bocsi ha butaság de kicsit parázok ettől, gondoltam megkérdem.
Igen es mint tanu, el is kell mondanod, hogy Te mit lattal, mi tortent. El is fogod mondani. Ennyi.
Hiszen ha nem mondod el, hogy miert tetted, akkor onbiraskodasert bitofara kerulsz :)
Rendben, köszönöm a válaszokat.
#2, nagyon humoros vagy :D
Nincs mitol felned! Elmondod mi tortent es kesz. Ne akarj szerepet jatszani, ne akarj senki javara beszelni ... egyszeruen mond el miert erezted ugy, hogy szet kell szedned Oket.
Vagy attol felsz, hogy utana a verekedos valaki majd bosszut all rajtad? Nem hiszem, hogy ettol felnel, mert akkor szetszedni sem merted volna Oket.
Biztosan feltesznek majd olyan nyakatekert tanaros kerdeseket, de ha oszinte leszel, akkor mi bajod lehey?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!