Miért csúnya dolog az ha valaki néha-néha lóg az iskolából, de többnyire azért ott van rendesen?
Nem középiskola már hanem okj képzés
Általában ott van, csak havi 2-3-4 napot lóg el
Mert a többi majom irigy rá amiért jobb dolga is van, azért.
Én betegség miatt hiányoztam OKJ képzésről rengeteget, de tanultam otthonról és csináltam a gyakorlatot tisztességesen.
Aztán valamelyik vén p . csa úgy gondolta, hogy jól megleckéztet és önhatalmúlag kizárt a facebook csoportból és a levelezőből is. Megkértem pár osztálytársat hogy ugyan segítsen már, de egyik sem segített, az egész osztály összebeszélt a hátam mögött - tény, hogy én nem kötöttem az orrukra a hiányzásaim okát, de őszintén, közük nem volt hozzá.
Úgy fel krtam magam, hogy hiába a jól sikerült félév otthagytam az egészet a fenébe. Nem bántam meg, találtam olyan szakmát, ahová hellyel-közzel értelmes emberek járnak.
@21:41
Azért ne mossuk már össze, mikor valaki önhibáján kívül van távol, meg mikor szándékosan lóg.
Nem feltétlenül mostam össze. Mivel a többiek nem tudták, hogy önhibámon kívül "lógok", ezért úgy kezelték, mintha direkt tettem volna :)
Szóval szerintem áll a válaszom :D
Azért túrtak ki, mert főtt a vén bugyuta fejük, hogy ők ott rohadnak, míg én "elvagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!