Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tüszös mandulagyulladásom van...

Tüszös mandulagyulladásom van elég csúnya ha szedem az antibiotikumot rendesen akk igy ugye nem alakulnak ki szövődmények?

Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem amikor volt nem is kaptam ra antibiotikumot. Nem lesz semmi baj a lenyeg az ágynyugalom.
2017. febr. 8. 10:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Ügyeletes orvos momdta ezt nekem tegnap .. 😞 Elégé rám ijesztett... Akk egész nap feküdni kell??
2017. febr. 8. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha már kaptál antibiotikumot, akkor nem megy a szívedre a baktérium. Megerőltető dolgot ne végezz. Nekem gyerekkoromban ráment a szívemre a gennyes mandulagyulladás, és szívbeteg lettem. Vetesd ki a manduládat, ha sokszor előfordul.
2017. febr. 8. 11:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké.. köszönöm ez megnyugtató egy kicsit ...😊
2017. febr. 8. 12:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogyan vették észre h ráment a szívedre ?? Mik voltak a tünetei ??
2017. febr. 8. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne pánikolj, ha szeded az antibiotikumot, akkor nem lesz szövődmény, mellette még gargalizálhatzs is sós vízzel, ez gyorsítja majd a gyógyulást és hamarabb leviszi a gennyet a manduládról.
2017. febr. 8. 15:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösszi.. persze szedem tegnap este kezdtem el szedni igaz még sok javulást neü látok, de annyira már nem fáj de nagyon gennyes még....:(
2017. febr. 8. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!