Azt hiszem rájöttem egy nagy titokra, ami a tanáromra nézve akár végzetes is lehetne! Mit csináljak?
Rájöttem,hogy az egyik tanárunknak viszonya volt/van az egyik diákjával. És bizony,ez nem csupán vádaskodás,és feltételezés,hanem vannak egyértelmű bizonyítékaim is.
Szerintetek jelentsem az igazgatóságon? Nem üthetem meg később emiatt a bokám? Nem fognak engem is kifaggatni,ha ezt bejelentem? A tanárt kirúghatják,vagy akár fel is jelentheti az iskola? Ennek milyen következményei lehetnek a tanárra nézve?
A tanár 40 éves, a diáklány 18-at töltötte be.
Minden normális hangvételű választ szívesen fogadok!
Spiclik es irigyek orszaga....
Miert jo Neked az, hogy tonkre teszel 2 embert, ahelyett, hogy ezt a par honapot kihuznad. Oszinten, miert? Te lennel a 3.? Aki nem kellett ott egyiknek sem? Bosszu? Vagy mi hasznod van ebbol?
Na erre kerek valaszt.
Én nem mondanám el, mert semmi közöm hozzá.
Egyrészt ha szabad akaratukból teszik, akkor miért legyek spicli, miért rontsam el a boldogságukat. Másrészt én személy szerint nem szívesen élnék azzal a tudattal hogy tönkretettem szándékosan más emberek életét.
"Azt hiszem rájöttem ... És bizony,ez nem csupán vádaskodás,és feltételezés,hanem vannak egyértelmű bizonyítékaim is."
Most akkor egyértelmű a dolog, vagy csak azt hiszed, hogy rájöttél?
"a tanáromra nézve akár végzetes is lehetne! ... A tanárt kirúghatják,vagy akár fel is jelentheti az iskola? Ennek milyen következményei lehetnek a tanárra nézve?"
Most akkor tisztában vagy vele, hogy akár végzetes következményei is lehetnek, vagy nem tudod, hogy mik lehetnek a következmények?
Mindenesetre zavaros ez így...
Ha a lány 12 vagy még fiatalkorú lenne, megérteném.
De akiről te írsz, az 18 éves, azt kezd magával, amit akar. Az már más kérdés, hogy mennyire etikátlan vagy éppen nem.
Neked mi közöd hozzá? Neked miért lenne jó, ha 2 embernek az életét is elceszed?
Amúgy igen, ha megteszed, garantáltan megütöd a bokádat.
Két nagykorú ember. A rendőrségnek ehhez semmi köze :)
Miért jelenthetnék fel?
Maximum az állásából rúgják ki.
Van egy tanáruk akiről tudjuk hogy viszonyt folytatott egy diákkal annó.
Le se xartuk. Meg se fogalmazódott bennem a kérdés hogy beköpjem, csak néztem egy nagyot a sztorin :D lehet már rég tudják a tanárok is valahol, csak nem tudják bizonyítani, vagy nem érdekli őket sem.
Most biztos mindenki lepontoz, de én lehet, elmondanám, amennyiben származna valami előnyöm ebből (azaz pl. szándékosan szemétkedne velem ez az adott tanár, szerintem az ilyen megérdemelné), valamint ha tényleg 100%-os bizonyítékom lenne ellene, különben a végén ő jelentene fel engem rágalmazásért és én jönnék ki az egészből rosszul.
Ha viszont semmi bajod nincs a tanároddal, szerintem ne kezdj feleslegesen cirkuszolni, lehet, hogy kirúgnák és kapnátok helyette egy olyan tanárt, aki után még te is visszasírnád az előzőt..Ráadásul ha épp végzősök vagytok és a szóban forgó tanár valami érettségi tantárgyat tanít, megint nem lenne túl szerencsés, ha itt jelentgetnéd meg ilyesmi, azért időbe telne átvariálni az egész órarendjét több osztálynak is, meg új tanárt találni a helyére, nagyon sok órátok elmaradna...És végül mindenki téged okolna, amiért nem tudtak normálisan felkészülni az érettségire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!