Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Azt hiszem rájöttem egy nagy...

Azt hiszem rájöttem egy nagy titokra, ami a tanáromra nézve akár végzetes is lehetne! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Rájöttem,hogy az egyik tanárunknak viszonya volt/van az egyik diákjával. És bizony,ez nem csupán vádaskodás,és feltételezés,hanem vannak egyértelmű bizonyítékaim is.

Szerintetek jelentsem az igazgatóságon? Nem üthetem meg később emiatt a bokám? Nem fognak engem is kifaggatni,ha ezt bejelentem? A tanárt kirúghatják,vagy akár fel is jelentheti az iskola? Ennek milyen következményei lehetnek a tanárra nézve?

A tanár 40 éves, a diáklány 18-at töltötte be.

Minden normális hangvételű választ szívesen fogadok!

2017. dec. 17. 00:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%
Ehhh, mire mész már vele, a lány nagykorú, 18 éves, semmi köze hozzá senkinek sem , hogy kivel szexuál. Még majd a végén téged hurcolnak meg, hogy zaklatod őket, meg a privát szférájukban kutakodsz és nagy dobra versz valamit ami magánügy.
2017. dec. 17. 00:11
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
És tudod is bizonyítani?
2017. dec. 17. 00:11
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
semmit
2017. dec. 17. 00:18
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom érettségi elött vagy. Ne vágd magad alatt a fát.
2017. dec. 17. 00:21
 5/22 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem lépj túl a dolgon. Ha nekik jó, akkor Téged miért bánt?

Ja, hogy szerelmes vagy a tanárba? Vagy a diákba?

2017. dec. 17. 00:31
 6/22 anonim ***** válasza:
16%

A tanár emberileg egy szar, a diáklány egy buta naiv csitri. Ennyi a helyzet. Törvényileg egyiket sem tudod felelősségre vonni, mivel 18 éves kor fölött akár egy 118 évessel is szexelhet annyit az ember, amennyit akar.

Az más kérdés hogy undorító dolog, és ezt még fokozza a tanár-diák viszony.

Ha beszélsz róla másnak, azt tedd úgy hogy ne derülhessen ki hogy tőled indul a pletyka.

A diákcsajszika nyilván elkezdene hisztizni és karaktergyilkolni téged a hátad mögött, a tanárbá meg nyilván ott tenne neked keresztbe a tanári karon belül ahol tud. Nem szívesen vállalja senki hogy egy kis csitriket fűzögető vén kujon.

2017. dec. 17. 00:47
 7/22 anonim ***** válasza:
65%

Az előző nem kevésbé frusztrált válaszoló szavai alapján a "vén kujon"-ra szállt rá valószínű a "csitri" az esetek 99%-ban ez a helyzet. A tanárt amiatt fogják elmarasztalni, valószínű ki is rúgni, mert nem összeegyeztethető a tanári pályával ez. Viszont az ő helyében elképzelhető, úgy megvernélek valahol, hogy 8 napon belül azért emlékezz rá...

Ha már büntetnek, legyen jogos is.

2017. dec. 17. 01:19
 8/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem, kitől örökli az aki ilyen spicli típusú, hogy a másik ember, mások örömét és elrontsa, csak azért mert neki csípi a szemét. Miért érdekel téged egyáltalán az, hogy ők ketten kefélnek (?) irigyled , vagy mi ?

Én annak idején lány iskolába jártam és nekem is volt egy osztálytársnőm aki az egyik óraadóval érezte jól magát magánban. Senkit az ég világon nem érdekelt, somolyogtunk és kész, az ő dolguk volt.

2017. dec. 17. 01:25
 9/22 anonim ***** válasza:
80%
Mire lenne az jó neked ha jelentenéd őket? Nem egy 12 éves diák lányt zaklat. Egy 18 évesnek már a maga dolga. Én nem jelenteném az biztos, csak felesleges herce hurca
2017. dec. 17. 01:33
 10/22 anonim ***** válasza:
16%

tudom, tudom betyárbecsület, csak a betyárokban nincs becsület.

egyrészt 14 éves kortól szabad a "préda", másrészt viszont tilos a tanár-diák viszony, hiába 18 éves a ribi... (aztán ha megunja a spiné, jön a nemi erőszak vádjával meg miegymással)

én elmondanám, mert "...bűnös aki néma."

2017. dec. 17. 02:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!