Megteheti a tanár, hogy nehezebb dolgozatot irattat meg?
Figyelt kérdés
Nem mentem be ma mert nem tudtam egész éjjel aludni, óránként felkeltem, egyszerűen nem tudtam volna ilyen állapotban 2 témazárót megírni és végigülni a sulit. Ugye gondoltam holnap bemegyek és megírom, addigra kipihenem magam. De a tanár aut hitte direkt lógok és üzeni, hogy én sokkal nehezebb dolgozatot fogok írni. Nem tudom miért pikkel rám, semmi okot nem adtam, az egyik legaktívabb diák vagyok. Igaz senki sem tud semmit ahogy én sem, sőt 4 év alatt semmit nem beszélek a nyelvből és nem fogok belőle érettségizni, ezért könnyű dogát állított össze annak aki bement. De mivel én nem tudtam ezért bosszúáll. Megteheti?2017. dec. 13. 11:32
31/33 anonim válasza:
"Tudom, hogy manapság alig van empatikus tanár ... minden diák autonóm személy, ezért nem szabad általánosítani."
:-OOO :DDDDD
Te olvasod is magadat, vagy csak írogatsz?
32/33 anonim válasza:
Én nem általánosítottam. Nem azt mondtam, hogy minden tanár ilyen, hanem hogy a legtöbb híján van ezeknek a képességeknek. Ez tény és való. Szakmabeliek is ezt mondják. Egyszerűen statisztikailag több az alkalmatlan. Nyilván azért írtam, hogy egy próbát megér, mert nem tudom mi lesz a kimenetele. Nem ismerem a tanárt. De már eleve beszédes, hogy csak ezért nehezebb dolgozattal hozakodik elő... Mégsem kezeltem tényként, hogy alkalmatlan.
Szóval nem tudom mit kérsz rajtam számon.
33/33 anonim válasza:
Mondjuk azt a statisztikát, amire hivatkozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!