Mit gondolnátok ez alapján róla? Szerintetek beképzelt?
Ami engem nagyon megdöbbentett,hogy ők egy vallásos család,és egy nagyon híres templomról van kint a falon egy kép,ahol már ők jártak,és afölött meg az ő tabló/ballagási képe. Ezáltal azt érzem,hogy ilyen alá-fölé rendeltség van,és magát fontosabbnak tartja,mint az egyházat,a vallást.
Szerintetek ez milyen viselkedés? Meg az úgy amblock,hogy saját magáról van kint kép a szobájában,konkrétan az ágya fölött,tehát ezzel kel-ezzel fekszik.
Szerintem te látsz bele olyat a szituációba, aminek az oksága nem felel meg a valóságnak. Valószínűleg egyszerű kompozíciós oka van a képek elrendezésének. Magadban gondold végig: Neked miért ez a negatívum tűnik fel elsőnek, miért nem az a pozitívum, hogy egyáltalán kitett egy képet arról a templomról?
"Meg az úgy amblock,hogy saját magáról van kint kép a szobájában,konkrétan az ágya fölött,tehát ezzel kel-ezzel fekszik."
És miért legyen ez szégyen? Elért valamit, aminek örül, egy ha jól tudom a Bibliában is úgy van, hogy szeresd felebarátodat, mint magadat(!).
Te is szereted magadat, máskülönben nem állítanád fel vele szemben ezt az erkölcsi mércét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!