Tetszik egy fiú mit tegyek?
Már elég régóta nem éreztem így.Végre normális fiúra találtam.Suliból ismerem a fiút.
Facebook-on beszélgettünk és elég jól eltudtunk beszélgetni.Tegnap ráírtam és beszéltünk kicsit, de az utolsó üzenetemet nem látta éd így arra gondolok hogy csak a haverjának tekint.Van bennünk közös.
Viszont nekem már annyi plátói szerelmem volt, hogy huhh... Nem szeretném ezt is elszúrni, bár már úgy érzem hogy semmi esélyem nála, mert ha érdekelném akkor megnézné az üzenetem.
Ő inkább szünetekben a lányokkal szokott lenni és esélyem sincs odamenni négyszemközt vele beszélni bármiről is.Semmi jelet nem adtam neki amivel kimutatnám hogy tetszik nekem.
Vele úgy lettem jóba hogy egyik reggel osztálytársaimmal találkoztam majdnem sulinál és osztálytársammal jött a fiú mert ismerték egymást aztán én bekartam menni az egyik boltba és pont a fiú is bement így együtt bementünk aztán a suliba mikor megláttuk egymást köszöntünk egymásnak.Lehet hogy látta hogy én nem vagyok ölelős fajta de megkérdezte hogy megölelhet-e (köszönésnél) és ezt volt mikor még megkérdezte.
De nem hiszem hogy jelentene ez bármit is.
Nagyon félek hogy megint semmi esélyem nem lesz és ebből megint plátói lesz.
Nem tudom hogy mit tegyek, valaki tudna tanácsot adni?
15 éves a fiú én pedig 16 éves lány vagyok.
Normális válaszokat szeretnék kapni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!