HáromfejűTeknős kérdése:
Szerintetek mi lehet a legjobb ajándék egy autistának?
Figyelt kérdés
Az illető lány.2017. nov. 23. 21:19
1/8 anonim válasza:
Én valami olyan dolgot választanék ajándéknak, amit kimondottan utál.
(Nehogy komolyan vegyétek. Ezzel arra akartam utalni, hogy a kérdésed használhatatlan.)
2/8 anonim válasza:
egy automata váltós autót pl Audit
3/8 Metionin válasza:
Attól függ hogy mit szeret. Mennyire ismered? Ha nem közeli ismerős, akkor ajánlatos a családja, barátai között körbekérdezni.
4/8 anonim válasza:
Abból, hogy autista semmit nem tudunk meg róla. Az autisták is emberek, nekik is van személyiségük. Nem ismerjük a lányt, nem tudunk segíteni.
5/8 anonim válasza:
Csokit. Azzal nagyon ritkán lehet mellé lőni.
Nekem van itthon 2 tábla milkám vész esetére ha hirtelen kell valakinek ajándékot adni. Ez ilyen univerzális.
7/8 Elvira Kiss válasza:
beszélj egy rokonával és tudd meg mi az amit szeret,
de csoki, virág, gyümölcs, valamilyen sütemény, ezekkel nem lehet melléfogni,
8/8 anonim válasza:
"Csokit. Azzal nagyon ritkán lehet mellé lőni."
"de csoki, virág, gyümölcs, valamilyen sütemény, ezekkel nem lehet melléfogni"
Sajnos tévedtek, ezekkel nagyon mellé lehet fogni. Sok autista speciális, glutén- és vagy kazeinmentes étrenden van. Kérdező, a legegyszerűbb az, ha megkérdezed a családját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!