A barátnőmnek most lesz a 17. születésnapja, valami ajándék ötletek? (Legjobb barátnőm 8éve, én 19 éves vagyok)
Én ezüst karkötőt vettem egyik barátnőnek, másiknak fülbevalót. De te ismered mennyire szereti az ilyesmiket.
Karácsonyra pl. közös fényképpel felszerelt varázsbögrét tervezek adni nekik (meleg ital hatására válik láthatóvá a fotó rajta).
Ha a legjobb barátnőd, akkor talán tudsz neki adni kevésbé sablonos ajándékokat is, mint amit az első két válaszoló felsorolt. Párna meg bögre... hú, remélem soha nem fogok ilyeneket kapni. Akkor inkább köszöntsenek meg csak szóban, nem kell semmi. Jó, nem akarok leszólni senkit, mert biztosra veszem, hogy él olyan ember is a Földön, aki örül egy fényképes párnának.
Én viszont jópár éve megkértem minden barátomat, aki ajándékokat adott bármilyen alkalomra, hogy ne tegye, hanem inkább szervezzünk közös programokat az ajándékra szánt pénzből. Legyen az egy éttermi vacsora, egy mozi, színház, kirándulás vagy bármi. Az így egymásra szánt idő értékesebb szerintem, mint egy bizsu karkötő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!