Miért ilyen gyerekesek mostanában a 18 évesek?
“Ha nem gyűjtősuliba jár az ember akkor nem találkozik ilyenekkel“
Én elmondanám, hogy az ország egyik legelitebb gimnáziumában tanultam. Csupa szín jeles bizonyítványú, jómódú szülők gyerekeiből válogattak.
Látszólag nagyon válogatott volt a társaság, a szigorúbb tanárok előtt mindenki meghúzta magát, de amint kisétált a teremből, már indultak a pletykák, hogy ki melyik bulin mennyire volt részeg és kivel kavart.
Egy agyonfényezett pasika megerőszakolt egy Amerikából idejött cserediáklányt, aki aznap csak egy limonádét ivott, de “valami csoda folytán” drog került a poharába.
Azt is csodáltam, hogy ide “csak okos és csak intelligens” gyerekek kerülhettek be, mégis tele volt az egész évfolyamon Instagramon csücsörítő, Kardashian majmoló fruskákkal, akik csak akkor álltak szóba veled, ha Adidas Superstar cipőt viseltél és volt legalább egy Apple terméked. Mondanom sem kell, mellette nevetségesen buták voltak.
Lehet, hogy be tudták magolni szó szerint a leckét, min egy gép, de az agyukig soha nem jutott el.
"ki melyik bulin mennyire volt részeg és kivel kavart"
Ezzel mondjuk nem tudom mi a baj, ez az élet rendje. Felnőtt embereknél, csapatépítő tréningeken, céges bulikon ugyan ez megy, aztán a pletykálás. A kapcsolatok, házasságok többsége így lesz.
A superstarról meg az iPhone-ról, instagramozásról meg annyit, hogy minden generációnak megvannak a hülye mániái, majd kinövik.
Nyilván a megerőszakolás undorító, de sajnos a legfelsőbb szinteken is előfordul, nézd meg kikről derül ki mostanában, például híres hollywoodi színészek, vagy ott van csomó Wall Street-i bankár, aki munka után megy kokainozni meg prostizni. Szóval nem kötném ezt a gimnázium minőségéhez, ettől függetlenül el kell ismerni, hogy 1-2 nívótlan szakközép elmenne egy állatkertnek is, ilyet azért egy jobb gimiben annyira nem tapasztalsz.
Visszasírnád azokat a problémákat, hogy a lányok a supestaros fiúkat szeretik, amikor azt látod, hogy az öngyújtó-utántöltőt szívják a hátsó padban meg tekerik a füves cigit, meg sokkolóval szórakoznak, hogy rásokkolnak a lábadra egy kicsit, lopkodnak egymástól, verekednek, terrorizálnak, vegzálnak, lehülyézik a tanárt, aki képtelen normális oktatást tartani ebben a környezetben, ezzel megpecsételve az egész iskola sorsát a problémás diákok miatt, és még sorolhatnám. Megjegyzem nem roma gyerekekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!