Miért ilyen gyerekesek mostanában a 18 évesek?
Én is 18 éves vagyok és ugyanezt érzem.
Mindig is éreztem, hogy valami nem stimmel... vagy velem, vagy a generációm többi tagjával.
Talán én a másik véglet vagyok. Az osztálytársaim előtt egy béna, besz*ri, szűz nyuszikának érzem magam, aki érett, tudja az illenek, szemben a többiek rémségesen éretlenek, mégis már mindenen túl vannak.
Napi szinten részegek, már legalább 20 féle pasival/csajjal csinálták, egymás partnereivel kavarnak, és szó nélkül elnézik egymásnak.
Ugyanakkor ritka buták szegények. Óriásgyerekekként viselkednek, és akinek kicsit is más az értékrendje, azt lenézik.
Minek tartasz magadról pucér képeket a telódon?
Nem azt mondom, hogy megérdemled, hogy megnézzék, mert csak úgy más tulajdonát elvenni nem valami szép dolog... de megérdemled, hogy megnézzék. :D
Ha nem gyűjtősuliba jár az ember akkor nem találkozik ilyenekkel, pont. :))
De hol a legelitebb? Ha valami leszakadt környéken Szabolcs megyében, akkor nem sokat érsz vele. Bemész mondjuk a Radnótiba, biztos nem azt tapasztalod, hogy fingadozva üvöltöznek a diákok.
Egyébként kretének mindig voltak, már 10 éve is. Nagy átlagra azért ez nem jellemző. Na meg a felnőttek közt nincs ilyen? Nem isznak? Munkásruhában nem üvöltöznek a nők után? Nem verekednek? Tudod ezek az emberek pont ilyenek voltak 18 évesen is, akikről te beszélsz.
Mi a baj az oldalbabögdöséssel? :D
Tudom, kiragadtam a lényeget, de megfogott ez a mondat. :D
Mi is szoktuk barátaimmal szórakozásból.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!