Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ilyen gyerekesek mostaná...

Miért ilyen gyerekesek mostanában a 18 évesek?

Figyelt kérdés
Mostanában azt látom, hogy gimnáziumban a 12. osztály egyenesen hasonlít az általános iskolás 4. osztályosokra. Nem csak suliban, de utcán is. egymást csikizik, tökön rúgják egymást mert miért ne, vagy ezzel köszönnek egymásnak, felpofozzák egymást, fizikai sebeket ejtenek egymáson, a lányokat molesztálják (oldalbabökdösik, elveszik a telefonjukat és átnézik a képeiket, stb), akinek jogsija van, úgy vezet mint az állat, minden hétvégén halálra isszák magukat, mindenkivel (tanárokkal is) nagypofájúak, szemetek vagy egyszerűen mint kb. egy 10 évest látnék. Semmilyen érettség nincs bennük, nem felelősségtudatosak. Csak engem irritálna ez? Mitől ilyenek?

2017. nov. 19. 22:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
És sajnos,ez az átlag. Legalábbis Magyarországon. Ez a többség, bunkó horda.
2017. nov. 19. 23:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is 18 éves vagyok és ugyanezt érzem.

Mindig is éreztem, hogy valami nem stimmel... vagy velem, vagy a generációm többi tagjával.

Talán én a másik véglet vagyok. Az osztálytársaim előtt egy béna, besz*ri, szűz nyuszikának érzem magam, aki érett, tudja az illenek, szemben a többiek rémségesen éretlenek, mégis már mindenen túl vannak.

Napi szinten részegek, már legalább 20 féle pasival/csajjal csinálták, egymás partnereivel kavarnak, és szó nélkül elnézik egymásnak.

Ugyanakkor ritka buták szegények. Óriásgyerekekként viselkednek, és akinek kicsit is más az értékrendje, azt lenézik.

2017. nov. 19. 23:10
 13/24 anonim ***** válasza:
*tudja az illemet
2017. nov. 19. 23:11
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Tehat nincs uj a nap alatt. Mindig voltak normalisak es hulyek es ez ma sincs maskepp, csak most par uj “csecsemonek” uj a vilag. Hat istenem majd rajottok hogy megy ez :D
2017. nov. 19. 23:14
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

Minek tartasz magadról pucér képeket a telódon?

Nem azt mondom, hogy megérdemled, hogy megnézzék, mert csak úgy más tulajdonát elvenni nem valami szép dolog... de megérdemled, hogy megnézzék. :D

Ha nem gyűjtősuliba jár az ember akkor nem találkozik ilyenekkel, pont. :))

2017. nov. 19. 23:21
 16/24 A kérdező kommentje:
1, nem vagyok lány, nem rólam van szó szerencsére :) 2, még mindig az elitebb iskolába járok. Igen, sajnos látom máshol is ilyen a helyzet.
2017. nov. 19. 23:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A mai 18 évesek azért ilyenek, amiért a 10 évvel ezelőttiek is ilyenek voltak, meg mi 20 évvel ezelőttiek is... sőt még 100évvel ezelőtt is nyílván... az a kor ilyen.. ennyi.
2017. nov. 20. 07:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Amit a kérdező ír, az szerintem se jellemző, viszont más szempontból csakugyan gyerekesek. Nagyon felnőttek akarnak lenni, de kevesen vállalnak felnőtt módjára felelősséget a tetteikért és az életükért. Sokan elvárják, hogy a környezet, a család, az egyetem, a rendszer kiszolgálja őket, vagy valaki mindig szájbarágja, hogy mi dolguk van.
2017. nov. 20. 09:20
 19/24 anonim ***** válasza:

De hol a legelitebb? Ha valami leszakadt környéken Szabolcs megyében, akkor nem sokat érsz vele. Bemész mondjuk a Radnótiba, biztos nem azt tapasztalod, hogy fingadozva üvöltöznek a diákok.

Egyébként kretének mindig voltak, már 10 éve is. Nagy átlagra azért ez nem jellemző. Na meg a felnőttek közt nincs ilyen? Nem isznak? Munkásruhában nem üvöltöznek a nők után? Nem verekednek? Tudod ezek az emberek pont ilyenek voltak 18 évesen is, akikről te beszélsz.

2017. nov. 20. 19:53
 20/24 anonim ***** válasza:

Mi a baj az oldalbabögdöséssel? :D

Tudom, kiragadtam a lényeget, de megfogott ez a mondat. :D

Mi is szoktuk barátaimmal szórakozásból.:P

2017. nov. 20. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!